Israel // Tel Aviv: Mic dejun
10 Feb 2014, Cristina Mazilu
Cum sa nu te indragostesti de o tara daca asa se mananca acolo la micul dejun? Forget pancakes with crispy bacon & maple syrup, eu asta vreau! (da, nici mie nu-mi vine sa cred ca am dat baconul pe patrunjel, dar trecem peste).
Deci asta am gasit eu dimineata la bufetul de mic dejun de la hotelul Dan Tel Aviv – effin’ salata de de patrunjel cu tot felul de nuci si seminte. A fost un tabouleh la cu totul alt nivel (unul mai bun, desigur). Asta si o lingura de humus plus o farfurie plina de fructe proaspat taiate si niste fresh de portocale si mai c-am lesinat de bine ce-a fost. (Intr-una din diminetile astea trebuie sa reproduc si la mine-n bucatarie.)
cand reproduci la tine in bucatarie, nu uita cine sta ceeeeel mai aproape de tine :))))
it’s a parsley date! (date – curmala – get it? of, i’m hilarious :-))
Foarte interesanta salata, d-abia astept sa o vad la tine. Desi cred ca ma voi aventura chiar acum sa gasesc o reteta, mersi de idee.