#LoveTirol: Bunele obiceiuri
Nu stiu voi, da’ eu primul lucru pe care-l fac cand merg in Tirol (la ski sau nu, dar mai ales la ski ;-) e sa rad o weissbier. Si apoi (cel putin) inca una. Ceea ce va doresc si dumneavoastra.
Anul asta, cand tocmai ce credeam ca am ratat sezonul, mi s-a intamplat o fericire de saptamana (care inca nu s-a terminat!) pe valea Ötztal, ceea ce inseamna ca am calarit pârtiile din Obergurgl/ Hochgurgl, Sölden si Stubai (unde o sa ajung maine seara).
Am plecat in Austria (more like #Auskia ;-) marti de dimineata. Si prin asta vreau sa zic foarte dimineata. De fapt nu m-am mai culcat deloc si pe la 4 fara un sfert imi incarcam bagajele-n masina si porneam spre Targu Mures*. De acolo am luat avionul pana la Memmingen Munchen Vest – o cursa Wizz Air unde daca-ti rezervi locul din timp te costa vreo 179 de lei fara taxele de bagaje.
Asa ca marti dupa amiaza numa’ bine ce era cazata-n Sölden si plecata-n cautare de weissbier, dupa cum cere bunul obicei. Am gasit-o in restaurantul Pfandl, unde s-au mai intamplat si alte nenorociri intr-o tigaie imensa de fonta. Ceea ce – din nou – va doresc si voua. Dar despre asta o sa va povestesc cand n-o sa am chestii mult mai interesante de facut. De exemplu fix ce-am primit urmatorul mesaj: “Hai jos in bar la bere. Sa ne bucuram ca suntem aici”. Pai nu? Pai da!
Pana atunci, pentru arogante in real time din Tirol , urmariti pe Facebook, Instagram, Twitter si alte balarii hashtag-urile #lovetirol si #auskia. Cheers!