Everyday companions

22 Dec 2014, Cristina Mazilu
   • geanta Furla Cortina
   • mini-cutit santoku
   • notebook Moleskine
   • parfum Thé Vert
   • ruj rosu
   • notebook Muji passport
   • to-do list notebook
   • pixuri Muji negre

 

Cred ca am petrecut mult timp in magazinul Furla de pe Victoriei 112, incercand sa-mi dau seama care geanta ar urma sa fie perfecta pentru perioada aglomerata care urmeaza. Pentru ca gentile mele sufera intotdeauna de sindromul burdusitului excesiv, plus de boala posesorului care are nevoie de tot la indemana.

Deci aveam nevoie de o geanta in care sa incapa laptopul, dslr-ul, toate carnetele si carnetelele (de ce am nevoie de atat de multe discutam cu alta ocazie) (nope, in poza nu sunt toate!), portofelul, plus extra chestiile pe care le adun pe parcurzul zilei. Am ales-o pe cea de mai sus – Furla Cortina – si cred ca e una dintre cele mai bune alegeri facute in ultimii ani. And now I love it to bits.

(apparently I’m now spiraling down the fashion rabbit hole) (eh, it was meant to happen sooner or later :p) 

Voua ce nu va lipseste din geanta? Pe langa chei si telefon, desigur. Si balsam de buze. Si pila de unghii. Si un set de surubelnite (just in case, nu?)

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (3)
 1. Gabitza says:

  Nu-mi lipsesc cheile: de la mine, de la birou, de la prietenul meu, de la casuta postala, am cu gramada. am o frica de ramas pe din-afara :) Nu-mi lipseste balsamul de buze si un lip stain, crema de maini, portofelul, lapte condensat pentru cafeaua de la birou, pliculete de ceai, si lista poate continua…

 2. Anca Popa says:

  Am cunoscut doamne care purtau surubelnita in geanta, lipici universal, jumatate de farmacie, covrigi de 1leu timp de citeva zile, briceag, lanterna, etc. Cutitul mi se pare de-a dreptul criminal.Sigur nu e geanta Nikitei (ma refer la filmul lui Luc Besson) ? Sincer nu m-ar mira daca ai avea si o risnita de piper in geanta.

 3. Rică says:

  Mai multe detalii despre micul santoku? Poate un producător sau distribuitor?

Comenteaza
Follow on Instagram