Wine Gallery: 900 de vinuri la Mega Image

20 Dec 2014, Cristina Mazilu

Saptamana trecuta va anuntam ca un nou magazin de vinuri se deschide in Bucuresti. Well, that was the understatement of the year! Pentru ca Wine Gallery este pretty much cel mai misto magazin de vinuri din oras.

E mai degraba un concept store cu peste 900 de vinuri (si peste 50 de feluri de bauturi spirtoase), plus o serie de produse gourmet care merg mana-n mana cu cele de mai sus – branzeturi frantuzesti, mezeluri italiene si alte rasfaturi.

WineGallery-029

Am gasit la Wine Gallery vinuri romanesti (peste 200 de etichete, organizate pe regiuni), multe dintre care in mod normal nu ajung in supermarketuri, ci doar in Horeca si in magazinele de specialitate.

Italia si Franta sunt bine reprezentate, dar si Chile, SUA, Africa de Sud, Australia. De asemenea, gasesti aici si vinuri cu care nu le intalnesti prea des – din Maroc, Brazilia si Liban.

WineGallery-011

Ca sa va convingeti, dati o fuga la Wine Gallery (este in Mega Image-ul din Mall Vitan, la nivelul -1) si puteti sa descoperiti singuri un mic paradis (ma rog, de 220 de metri patrati…) cu sticle, dopuri de pluta si tirbusoane.

Eu una am fost foarte (dar foarte impresionata), m-am bucurat cand am auzit ca au o selectie de 50 de feluri de bubbly si m-am speriat cand mi-am dat seama cat de aproape e magazinul de casa mea. Prevad multe vizite in viitor.

bubbly

Daca pentru voi nu e la fel de in drum, aruncati un ochi pe https://stamdevorba.ro/vinurisidelicatese, platforma online asociata magazinului (in versiune beta).

 

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (3)
  1. Anca Popa says:

    Chiar daca nu e in drum tot merita vizitat. Ce muzeele sint la coltul blocului, dar tot ne facem timp sa le calcam pragul ? Doar ca aici e un loc periculos de tentant, vei fi captivat de exponate, se va instala dorinta de a incerca mereu ceva nou si bun, apoi cred ca va da dependenta. si in plus pentru fiecare sortiment de vin gasesti o multime de informatii mai ales despre modul de servire si asocierea cu mincarea.

  2. Tea says:

    omg, omg, sounds awesome :D
    ma rog, pentru o insarcinata nu-i prea roz, dar sper sa reziste inca vreun an juma, sa scap si eu ca nebuna printre sticle :)))

Comenteaza
Follow on Instagram