Cum o sa pleci in road-trip cu o masina noua

26 Aug 2015, Cristina Mazilu

Road-trip-urile sunt, cu siguranta, una dintre bucuriile de care abuzez. Gasesc repede motive sa ma urc in masina si sa plec, chiar si din cele mai ridicole – Nu e niciun loc liber la terasa mea preferata? Gata, plecam la mare! Ti-e pofta de niste unt cu trufe? Plecam la Valea Verde! E prea cald in Bucuresti? Hai la munte. Important e sa ma urc in masina si sa plec repede si, ideal, departe.

Ce am invatat in acesti peste zece ani de cand imi tratez orice nemultumire sau frustrare cu o cura de dezintoxicare in spatele volanului e ca:

  • m-ar ajuta daca masina mea ar putea depasi fara sa fie nevoie sa inchid aerul conditionat si sa schimb trei viteze
  • mi-ar placea ca plasticul de pe bord sa nu se dezintegreze bucata cu bucata, vara de vara
  • ar fi super-simpatic ca masina sa se duca singura la spalatorie sau macar sa aiba o functie de auto-curatare, la fel cum au cuptoarele (pai da nu?!)

 

Asa ca atunci cand cei de la Zahar Margaritar m-au invitat la volanul uneia dintre cele trei masini pe care o ofera drept premiu in campania #DrumulZaharului, am zis sa ma sacrific si sa dau o tura cu ea inainte de a pleca intr-un road trip care va acoperi toata Romania.

Partea proasta e ca masina nu va ramana la mine. Partea buna e ca unul dintre voi o sa o castige. Pe cea din imaginea de mai sus, plus inca doua Hyundai i20 la fel! Ce aveti de facut e simplu:

  1. urmareste aici parcursul masinilor in real time (au fost deja in Constanta, Sibiu, Craiova si Timisoara, cu pit-stops la Pitesti, Lugoj, Caransebes, Tulcea, Braila, Mamaia si Fagaras) (intre 28 si 30 august vor ajunge la Iasi, Cluj-Napoca si Bucuresti)
  2. gaseste una dintre masini
  3. fa-ti un selfie cu ea
  4. uploadeaz-o pe site
  5. pac, castigi o masina! (ma rog, o sa fie o tragere la sorti)
  6. dupa care mi-o dai si mie o tura, ca sa plec in road-trip. promit ca o aduc inapoi cu firmituri pe toate banchetele si cu urme de vin rosu pe tapiterie

 

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (0)
Comenteaza
Follow on Instagram