The Spanish Issue

05 Sep 2015, Cristina Mazilu

Doar una dintre partile misto a faptului ca lucrez la BBC Good Food e ca atunci cand capat o noua obsesie culinara nu pot decat sa mi-o alimentez. Efectiv. (Una dintre partile mai putin misto e ca dupa o situatie de genul asta, hainele mi se micsoreaza un numar-doua, dar nu discutam despre asta acum. Sau in general).

In luna mai, cand m-am intors de la Madrid si mai indragostita de bucataria spaniola, zapacita de la prea multa cava, innebunita dupa pimientos de Padrón mult mai grav decat plecasem si turbata sa gasesc cel mai bun jamon din oras, inevitabilul s-a produs. Asa ca in luna septembrie avem un nou numar al revistei, primul dedicat bucatariei spaniole. Check it out.

Good Food - The Spanish Issue-1

Orez cu fructe de mare si paprika afumata

 

Good Food - The Spanish Issue-2

Tapas reinterpretate

 

Good Food - The Spanish Issue-4

Salmorejo

 

Good Food - The Spanish Issue-5

Indian summer tapas

 

Good Food - The Spanish Issue-6

Omleta cu patrunjel, ricotta si masline

 

Good Food - The Spanish Issue-7

Masline marinate cu portocala si fenicul

 

Good Food - The Spanish Issue-9

Sorin Barbu – La Finca by Alioli

 

Good Food - The Spanish Issue-10

Paella de mariscos

 

Good Food - The Spanish Issue-11

Flan de Turron de Xixona

 

Marcos Antonio Cano Ruiz - El Puerto Iberico

Marcos Antonio Cano Ruiz – El Puerto Iberico

 

Good Food - The Spanish Issue-12

Caracatita la gratar

 

Good Food - The Spanish Issue-15

Julio Quintanar – Don Quijote

 

Good Food - The Spanish Issue-16

Tarta cu piersici si migdale

 

Good Food - The Spanish Issue-17

Chorizo glazurat cu vin rosu

 

Good Food - The Spanish Issue-18

Sangria rose

 

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (2)
  1. Teodora says:

    Finally si bucataria spaniola!!! Nenorocirile alea de pimientos de padron imi bantuie constant visele culinare. Se pare ca doua saptamani in care i-am mancat non stop nu au fost suficiente :)))

Comenteaza
Follow on Instagram