The Spanish Issue
05 Sep 2015, Cristina Mazilu
Doar una dintre partile misto a faptului ca lucrez la BBC Good Food e ca atunci cand capat o noua obsesie culinara nu pot decat sa mi-o alimentez. Efectiv. (Una dintre partile mai putin misto e ca dupa o situatie de genul asta, hainele mi se micsoreaza un numar-doua, dar nu discutam despre asta acum. Sau in general).
In luna mai, cand m-am intors de la Madrid si mai indragostita de bucataria spaniola, zapacita de la prea multa cava, innebunita dupa pimientos de Padrón mult mai grav decat plecasem si turbata sa gasesc cel mai bun jamon din oras, inevitabilul s-a produs. Asa ca in luna septembrie avem un nou numar al revistei, primul dedicat bucatariei spaniole. Check it out.
Finally si bucataria spaniola!!! Nenorocirile alea de pimientos de padron imi bantuie constant visele culinare. Se pare ca doua saptamani in care i-am mancat non stop nu au fost suficiente :)))
tell me about it. ufff