CĂUTĂM KITCHEN ASSISTANT

05 Apr 2019, Cristina Mazilu

Ne mărim echipa la Mazilique Studio și avem nevoie de un intern isteț și descurcăreț, pentru a ne ajuta cu tot ce înseamnă partea de pregătiri & cooking la evenimentele pe care le organizam. Internship-ul durează trei luni, după care ne dorim ca acesta să se transforme într-un job permanent.

Pentru cine e nou pe aici – Mazilique Studio este extensia din offline a platformei Mazilique.ro. Aici au loc testările de rețete pentru blog, dezvoltarea de proiecte noi (precum Mazilique Shop), ședințe foto, dar și evenimentele la care adunăm în jurul mesei oameni la fel de pasionați de mâncare ca și noi.

Iar acum, ne căutam un/o coleg/ă care să completeze echipa noastră. Mai exact, e vorba de un internship platit in care se vor intampla multe chestii misto.

Ce vei învăța

  • Vei invăța nu doar care sunt pașii în dezvoltarea unui meniu și flow-ul unui eveniment, dar si cum sa dezvolți conținut pentru blog & social media și cum să gestionezi proiecte.
  • Vei fi implicat/ă în tot ce facem, începând cu evenimentele pe care le desfășurăm, până la proiectele speciale pentru studio și blog, ședințe editoriale și foto.

Ce așteptăm de la tine

  • Să îți placă să gătești (experiența anterioară în bucătărie e chiar bine venită)
  • Să fii proactiv, pozitiv, chiar fun :-)
  • Să te implici în organizarea de zi cu zi a studioului, inclusiv cumpărături pentru ingrediente & props
  • Să fii deschis și prietenos
  • Să nu te ferești de aspectele mai putin glam dintr-o bucătarie, precum spălatul vaselor, organizarea sertarelor și cămării, prăjitul cepei & co.

Ce trebuie să știi

  • Internshipul este plătit
  • Programul este unul full time, si vor exista seri si weekenduri in care va fi nevoie sa lucrezi. Dar va fi fun, we promise :-)
  • Nu e absolut necesar să excelezi în bucătărie, dar e important să vrei să dobândești un mix de diferite aptitudini în acest domeniu

La Mazilique suntem o echipă mică, dar foarte bine sudată. Ne face plăcere să venim in fiecare zi la studio, proiectele pe care le facem ne entuziasmează și iubim pătrunjelul. E foarte important pentru noi să păstrăm această chimie pe măsură ce ne creștem echipa.

Dacă ți se pare nu doar că te potrivești cu cele de mai sus, dar te și entuziasmează, așteptăm să ne spui în maxim 400 de cuvinte tot ce consideri că este relevant să știm despre tine, dar și care este motivul pentru care tu vei fi noul asistent din bucătăria de la Mazilique Studio.

Ne poti scrie la adresa office@mazilique.ro, pana pe data de 30 aprilie.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (0)
Comenteaza
Follow on Instagram