Status

07 Jun 2006, Cristina Mazilu

Sa clarificam cateva lucruri.

  • acest blog a aparut in urma catorva nevoi personale – lipsa de timp a necesitat abordarea unei forme de comunicare alternative cu prietenii, iar personal simteam nevoia unei defulari periodice.
  • nu mi-am propus ca http://mazilique.blogspot.com sa fie nici un loc cool de schimbat impresii savante, nici un album de fotografie si nici o pagina de mondenitati.
  • nu am pretentii de nici un fel in ceea ce priveste blogul. nu-l vreau in varful topului de pagini personale, nu il scriu ca sa arat ce snoaba urbana si blazata am devenit si nici nu am impresia ca impart intelepciune in web.
  • lista ramane deschisa…

*Am considerat necesar sa fac aceste mentiuni dupa ce mi s-a atras atentia ca blogul meu are poze cu “mancare si alte tablouri”, de parca eu numai asta as face. Nu cred ca e necesar, si cu siguranta nu e nici interesant sa povestesc despre toate tampeniile pe care le vad, pe care le aud sau la care ma duc in fiecare zi. Am un job unde fac asta. Asa ca daca odata la cateva luni mi se intampla sa gatesc, consider ca este un eveniment care depaseste ca importanta multe alte evenimente, therefore, I blog it.

Tags
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (2)
  1. anca says:

    Da’ chiar asa, cui nu-i place sa nu intre. Si drept sa spun pozele tale cu mancare are an inspiration :). Go Mazi!

  2. Lulu says:

    E o pagina personala si poti sa o folosesti cum vrei. Nu e nevoie sa dai explicatii din moment ce nu am vazut un singur cuvant jignitor in blogul tau. Numai bine !

Comenteaza
Follow on Instagram