Alte scobeli – midnight snack (2)

02 Apr 2009, Cristina Mazilu

Pentru ca PowerPuffCookie a considerat chifla scobita “ff tare”, revin cu geneza :p

Eram in perioada in care descoperisem ce combinatie senzationala e prosciutto crudo cu parmigiano reggiano, rozmarin, nuci si un strop de ulei de masline (2007 prin toamna :P). Eh si tot pe vremea aia, la supermarketul OK de pe C.A. Rosetti se gaseau niste chifle – ceva intre foccacia si lipie – foarte bune, prafuite cu faina.

Asa ca am luat toate cele bune… … am maruntit fasiile de prosciutto, am ras feliute subtiri de parmezan (cu peeler-ul de legume :) si am amestecat tot cu ulei de masline, nuci si frunze de rozmarin. Dupa care indopat chiflele. As fi putut sa mananc asta o saptamana si sa nu ma satur.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (0)
Comenteaza
Follow on Instagram