De vineri

06 Oct 2006, Cristina Mazilu

In birou, la inceput de weekend, mi s-a facut somn.

Aseara m-am intalnit cu Urban Delice, Boo si Irina and we had a lovely time. Well, at least I did :D Acum ca am mancat o prajitura cu ele, I wonder who’s next :p

Inainte de intalnirea de la clubul bloggeritzelor care mananca ciocolata eu am trecut pe la MNAC, unde niciodata nu e mai frumos ca la inceputul de toamna, pentru ca expozitiile arata asa bine in lumina de apus. Daca lui BB nu i s-ar fi stricat cardul, as fi avut beautiful picas for you to see here.

Dar acum sunt in birou, unde ma bate-n ochi o lumina chioara de neon si mi s-a facut somn. Afara a fost intunecat toata ziua, de parca era seara.

Am chef sa stau acasa si sa pregatesc o cine pentru prieteni (pentru cei care ma tin de mana cand ma simt singura si ma iau in brate cand sunt trista – doar pentru ei). De mult nu am mai avut apucaturi din astea :)

Tags
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (3)
 1. Anonymous says:

  sincer vorbind.. si eu mi-as dori sa imi impart trairile, sentimentele, starile emotionale.. cu cineva pe care sa pot sa il cunosc intr-adevar .. sa nu ma ascund dupa fapte, accesorii , senzatii… sa fie totul perfect.. putin spontan .. dar totusi in limita intimitatii.. si nu in club Martin .. la separe.. cumva personaj select.. dar cu probleme sentimentale mascate de o sapca “clubbin”.. mai cateodata un sarut, o imbratisare si o noapte ploioasa langa un semineu ce ascunde multe .. face totul, nu? w.

 2. Mazilique says:

  Sincer nu inteleg ce vreai sa spui :)
  Incearca sa inlocuiesti puntele de suspensie cu niste propozitii principale ;)

 3. Anonymous says:

  Punctele de suspensie reprezinta suspinele, problemele, din viata mea. Dupa cum vezi sunt destule, incerc sa le umplu si nu reusesc.
  Nu cred ca nu intelegi ce am scris, poate nu vrei :) w.

Comenteaza
Follow on Instagram