[KIZ] Apple iPhone

09 Jan 2007, Cristina Mazilu
Una dintre cele mai bune modalitati de a vedea cat de bun este un gadget, e sa il cauti pe YouTube. Am urmarit sute de filmulete – zeci de iPod-uri, zeci de Macbook Pro-uri si zeci de telefoane mobile – o nebunie, va spun.. provoaca dependenta!

Fara indoiala, si noul Apple iPhone va provoca dependenta. Si mi se pare normal… intr-o lume in care cuvantul mobilitate tine locul unui notebook + doua sau trei telefoane mobile + un MP3 player – nici un gadget ce le contine pe toate trei nu poate fi trecut cu vederea.

Probabil ca nu vor putea fi trecute cu vederea nici dezavantajele pe care se pare ca le-a mostenit de la fratiorul sau mai mic, iPod-ul. Acelasi magnet de amprente si la fel de urat odata ce display-ul capata cateva zgarieturi. La fel ca in cazul iPod-ului, bateria este incorporata si singura posibilitate de a o inlocui – in cazul in care cedeaza dupa un an de zile – este sa il trimiti la fabrica.

Cei care au avut parte de telefoane touch-screen stiu ca atunci cand vorbesti la telefon este absolut necesara blocarea automata a functiei touch-screen, altfel risti sa inchizi convorbirea cu urechea :) In orice caz, pana in toamna – cand va apare si in Europa – avem suficient timp sa ne lamurim cum stau lucrurile. Nu uitati de YouTube ;)

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (9)
 1. Spiridus says:

  io zic ca-ti scranteste Mazi degetzelele cand se intoarce – n-ai zis nimic despre cum se asorteaza la cercei & gentute, daca au varianta cu margele, etc – all blabla post si nici o informatie relevanta, shame on you!

  si ce se intampla daca versi cafea pe el???

 2. KIZ says:

  multumesc Spiridusule ;) orice idee e binevenita!

  in ceea ce priveste degetelele scrantite, ei bine.. ar trebui sa stii ca am un mic plan si “o listuta fermecata” ce sper ca imi va asigura un exit perfect din manutele lui Mazi :D

 3. Spiridus says:

  si ce se intampla daca versi oja in el? sau acetona? sau sirop de ciocolata?

  :) please advise…

 4. KIZ says:

  ultimii care au varsat sirop ciocolata pe un telefon au fost cei de la LG.. si sincer sa fiu, nu prea le-a iesit :)

 5. snake26 says:

  iphone are senzor de apropiere astfel incat sa nu se intample nimica cand vb la telefon si atingi cu urechea ecranu.

 6. KIZ says:

  nu te contrazic – mi-as dori sa nu aiba nici una din problemele enumerate de mine. ma bucur ca nu e 3G!

 7. andrei says:

  ce ai impotriva 3G? e o binecuvantare pentru mine

 8. KIZ says:

  sa te fereasca bunul Dumnezeu sa nu dai “drumul” la camera atunci cand *ea* vrea sa vada unde esti. asta am impotriva 3G :)

 9. andrei says:

  problema se poate rezolva foarte simplu: ea nu trebuie sa aiba un telefon 3G si asa iti poti lua unul.

Comenteaza
Follow on Instagram