La musica cubana & all that jazz

04 May 2007, Cristina Mazilu

Luni seara am fost la concertul Eliades Ochoa. Eram cam plictisita si nu prea aveam chef de “yet another Buena Vista Social Club” concert. In Romania au fost pana acum cel putin vreo sapte, la multe dintre care am mers si eu.

De fapt, concertul de inceput de saptamana a fost misto, cu un vibe care m-a prins. A fost muzica, nu show, deci e clar ca nu sclipiciul m-a convins.

Thinking back, imi pare tare rau ca nu am reusit sa vad BVSC in componenta aia golden, ci am prins numai bucatele, in functie de cum au ajuns cantaretii prin Romania. Oricum, in 1998, cand a fost faimosul concert de la Amsterdam cu cel mai tare line-up, eu aveam cu totul alte preocupari :-/ Dar asa ar f fost

Urmatorul concert cu muzica cubaneza va fi Septeto Nacional de Ignacio Pineiro. Sa vedem :)

In alta ordine de idei, imi pare rau ca nu o sa ajung la Sibiu Jazz Festival. In primul rand pentru Dee Dee Bridgewater, pe care am vazut-o anul trecut intr-un concert la TNB, intr-un spectacol senzational in limba franceza, “J’ai deux amours”, pe care il va relua si la Sibiu. Plus ca ar mai fi fost alti jazzmeni pe care as vrea sa-i ascult.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (3)
  1. Anonymous says:

    Mi-am permis sa te pun in blogroll. Daca ai obiectii, pls do tell.
    http://360.yahoo.com/siemprediferente

  2. Mazilique says:

    don’t (insert battering eyelashes)

Comenteaza
Follow on Instagram