2013. Wrapping it up
[ianuarie]
1 ianuarie – La ora 9:00 eram pe partie. Pentru ca instalatia de cablu nu mergea, m-am intors in pat, mahmureala era unde-o lasasem.
17 ianuarie – Inzapezita pe aeroportul din Viena, iau trenul spre Kufstein. Fabrica Riedel, snow-shoeing, tapas tiroleze (citeste aici), good stuff.
31 ianuarie – Am taiat porcu‘ la Dumbraveni. Happy days.
[februarie]
19 februarie – Breakfast in bed. This is how you do it.
26 februarie – 4 ani de food blogging. Ce am invatat.
[martie]
3 martie – THE pork rack. Cotlete de porc la cuptor. Bune daca-s mancate cu prietenii.
6 martie – Kisir. Adica un fel de mancare cu bulgur, rosii si rodii. Una dintre retetele mele preferate din 2013 – dupa ce am descoperit-o am facut-o in fiecare zi, 10 zile la rand. Crazy? Whatever, it’s awesome.
20 martie – Salata de naut cu verdeturi. Foarte, foarte bun. Fresh si satios.
26 martie – Dimineti lenese & fursecuri cu unt. Suna a titlu de romantic comedy prost tradusa, da’ reteta e buna.
[aprilie]
4 aprilie – Cuscus de primavara. Pentru ca verde, d-aia.
26 aprilie – Cutitareala in Harper’s Bazaar. Yours truly urcata pe oala de bors. Aici.
[mai]
2 mai – Miel de Paste cu rozmarin si coaja de portocala. O reteta care se va mai repeta.
22 mai – Cea mai buna foccacia pe care am facut-o pana acum.
30 mai – (foarte) I-am luat un (foarte) scurt interviu lui Jamie Oliver.
[iunie]
6 iunie – Tarta cu capsuni & mascarpone. Simplu, de sezon, delicios etc.
10 iunie – Always a pleasure: friptura de porc cu sos de ardei.
12 iunie – Salata de vara cu naut. Proaspata si satioasa.
22 iunie – Am invatat kite surfing in Cipru.
26 iunie – The awesome Good Food BBQ Party.
29 iunie – Am plecat in cautarea retetelor boieresti.
[iulie]
12 iulie – Amsterdam. Fara poze, pentru ca e la fel ca in Las Vegas: what happens in Amsterdam, stays on the Museumplein meadow ;-)
26 iulie – With love, from Prague.
30 iulie – My second Italian brunch. One fabulous spread.
[august]
30 august – Pizza in 4 pasi simpli.
18 august – Breakfast at Tiffany’s. This is how you do it.
19 august – O saptamana in Taiwan.
12 august – M-am last de fumat. Ta-dah.
10 august – Step by step: briose cu afine.
[septembrie]
2 septembrie – 10k de fani pe Chez Mazilique. Whoop, whoop!
12 septembrie – Vacanta mea de stat degeaba. Cand m-am intors nu ma mai incapea nicio pereche de pantaloni. Mda. Skopelos in 27 de instagrame.
22 septembrie – La Good Food Picnic Party: Ricotta cu fructe de toamna, nuci si miere was a hit.
[octombrie]
4 octombrie – Competitia de thai green curry sau ‘mi-am pus frangipani-n par’ (aproape ca trandafirul de la Moldova).
17 octombrie – Random signs of love.
[noiembrie]
11 noiembrie – London, baby! Cu Ottolenghi, Tate Modern, Heston Blumenthal, Soho, Chinatown, Borough Market, Book of Mormon and such.
26 noiembrie – Salam de biscuiti. Cea mai citita reteta din 2013. O fi asta noua banana bread?
[decembrie]
6 decembrie – Tricoul meu si al Ioanei pentru Book Cover Tee Project. Aud ca e best-seller <3 p="">12 decembrie – Good Food: Wine & Xmas Party. Yeah, we did it.3>
P.S.
O singura curiozitate imi ramane: oare cat prosecco s-a baut?
Fabrica Riedel e si pe lista mea, sper sa ajung cat de curand. Iti doresc un glorios nou an!
asa sa fie si la tine! :)
La multi ani, sa ai un an cel putin la fel de plin ca anul acesta. Noi te urmarim in continuare:)
@mihaela – multumesc, i’ll keep you posted si in 2014 ;-)
Tot azi mai devreme mi-am făcut și eu timp de o retrospectivă, că mâine-s multe de făcut. Și desfăcut. La mulți bubbly & happy ani!