Am iesit din vrie

23 Oct 2007, Cristina Mazilu

Si am ramas in urma cu update-urile.
Punctual, pe fast forward si in ordine inversa:

Azi la 11.00 m-am intalnit cu FFCoppola. Eu nu mai dormisem de joi iar el nu isi bause inca capucciono-ul si era cranky si expeditiv. Suparat ca nu la cafenea nu se servea decat apa Perrier. “Why don’t you have any Romanin water? It’s better than this one”. Si catre mine: “How old are you?”. “… I’ve got an early start”.

Noaptea trecuta mi-am facut bagajele. Sper sa nu fi uitat prea multe chestii esentiale. Dimineata mail de la Monsoux: “Vin sa te iau cu un taxi? Vorbim la telefon pentru planuri logistice de amanunt. Te pup, plecaaaaaaaam la Baaaaarcelonaaaa!”

Intre timp ma hotarasem sa nu mai merg la Cluj, la Beyonce (cine ar fi crezut? eu nu). But damn, tot am dat peste ea in Bucuresti.

Sambata seara am punctat si Chemical Bros., obosita franjuri.

Joi noapte la Andy Fletcher, no Depeche vibe whatsoever.

Diseara am avion si nu sunt nici macar un pic excited :( In schimb sunt obosita si cred ca o sa dorm de cand ajung si pana duminica, cand am sa ma intorc si o sa o iau de la capat :-/

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (3)
  1. monsoux says:

    NO, you won’t. Be sleeping all day. Even if I have to drag you around with that miserable frowning that you manage to work so nicely every time you are mad :D

    Get an afternoon nap, zic! Ce? crezi ca degeaba am primit ghidul Barcelonei de ziua mea de la stim noi cine???!??!?? (ok, prea multe semne de punctuatie – you get my point)

  2. Delice says:

    Honey, eu sper sa vii cu good vibe de la Barca! Kisses :)

  3. Anonymous says:

    Nu esti zdravana :)
    Distractie placuta oricum :D

    Un coleg.

Comenteaza
Follow on Instagram