Craciun, anyone?

17 Nov 2007, Cristina Mazilu

Ieri ma duceam grabita la o intalnire si, trecand pe Batistei, aud o frantura de colind. “Pff, la draq, iar vine Craciunul”. Si nu ca nu-mi place Craciunul, pentru ca e sarbatoarea mea preferata, dar de cativa ani e o tristeze pe mine in seara de 24, ceva de vis urat.

Am un feeling ca tot in stilul asta petrecem si anul asta. Cu atat mai mult cu cat probabil o sa lucrez. Dar pentru ca nu sunt un catâr si chiar nu-mi place sa stau si sa imi plang de mila prin casa, as putea sa fiu si eu simpatica o data si sa fac friptura la cuptor si chocolate cookies – cu scortisoara chiar. Vinul fiert e din productia personala. Mmmm… friptura la cuptor cu pepene murat.

Apropo de vin, inca imi mai vajaie capul de aseara :)) Foarte bun si foarte fun la out little gathering. Da’ eu trebuie sa cumpar o masa pe care chiar sa incapa toata mancarea pe care suntem noi in stare sa o mancam. Si cateva canapele in plus, ca iar n-am mai avut loc (si daca tot veni vorba, poate ar trebui sa miscam ceva cu casele alea cu gradini si terase pe care tot zicem ca le construim).

Deci. Daca imi schimba cineva neonul ala infect din bucatarie (si daca tot s-a apucat, sa se ocupe si de ala de pe hol, ca si ala s-a ars), promit ca anul asta nu boicotez Craciunul.

Later edit: nush daca s-a inteles ceva din ce-am spus mai sus, pentru ca, dupa cum spuneam, sunt usor faultata ;) Da’ ideea e ca having friends e una din chestiile cele mai frumoase, asa ca atunci cand va mai iau in brate si va pup, nu e pentru ca am baut prea mult :)

Tags
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (4)
  1. Alexandra says:

    nu mitzi, anul asta vom petrece frumos si ordonat. ori plecam la Brasov, macar o zi, ori ramanem in Bucuresti, facem vin fiert si gatim ca doua lady, dupa care sunam oamenii sa vina la masa. sunt sigura ca ne strangem cativa ;)

    si da, cumparam dracu’ si masa aia pana atunci, ca nu o sa avem loc nici de pahare. daca nu, facem gen picnic, cu mancare pe o paturica verde. cat despre canapele, it’s ok, ca stam si pe scaune sau pe jos, ca it’s more cosy like that.

    pastreaza-mi niste vin, atunci o sa fac si eu o exceptie ;)

    sunt convinsa ca nu mi-e adresat “later edit-ul” pentru ca eu stiu ce si cum si te asigur ca s-a inteles asta, doar ca domnu’ e mai drama queen el asa :))

    love ya.

  2. Mazilique says:

    lasa draga, daca-s hostessa – sunt pana la capat.
    fac eu mancarea, dupa aia va chem, ne porcim si voi spalati vasele, faceti ordine si duceti gunoiul – simplu :)))

  3. Aia cu pupatul e o chestie ff draguta, doar ca trebuie sa ascundem faptul ca ne place sub o masca acida. nu? of, of
    La faza cu masa eu pun camionul la bataie. Cred ca incape ikea si ramame loc si de ceva bricostore in el. Si va fi cel mai vesel camion din lume. Later edit: I got beer :D

  4. Mazilique says:

    mitzi, asa suntem noi, mai salbatici. s-o gasi si pentru noi careva sa ne imblanzeasca. i dare them
    muhahah :)))

Comenteaza
Follow on Instagram