A fost Paris

16 Jan 2008, Cristina Mazilu

In ziua de inaintea plecarii mi-am gasit telefonul in toaleta (efectiv, pe fundul vasului, stricat, dupa ce a zacut o zi acolo). Am plecat la Paris cu great expectations. In prima zi am pierdut mult timp in frig, ratacind intre Galeriile Lafayette si Opera, negasind drumul inapoi. Atunci am racit crunt. A doua zi nu m-am putut misca din pat. N-am mancat mai deloc cele cinci zile cat am fost acolo. Da, eu! N-am mancat dintr-o combinatie de I hate french food (apparently) si mi-e greata. N-am fumat (da, eu…). Am pierdut timpul (din nou). A fost trist. M-am intors in Bucuresti. Noaptea mi s-a spart o tzeava in casa. De dimineata am program artistic. Am ajuns si la birou, unde-mi vine sa-mi iau campii. Just like that. Just because. Can’t pin point it.

Aici m-am simtit bine:

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (12)
 1. Alexandra says:

  we love you and hug you and kiss you de o mie de ori. si venim dupa tine oriunde ai fi.

 2. cea mai misto descriere a unei vizite la paris. intr-un fel e bine, data viitoare o sa-l mananci pe paine (adusa din romania si bine prajita). btw, inteleg ca e cazul sa fumam mult afara in paris ca sa ne bage obligat inapoi in baruri cu tot cu tigara. welcome back to good karma.

 3. KIZ says:

  o sa fie bine!

 4. Annie says:

  Foarte frumos desenul. Ei, lasa, nu fi trista, Parisul nu pleaca nicaieri, o sa te astepte si alta data. Iar teava… Cam orice se poate repara. Even a broken heart.
  Good luck and take care!

 5. Mazilique says:

  desenul e camera lui van gogh, la arles, expusa in musee d’orsay

 6. Just a girl says:

  Bine ai revenit:) Parisul nu pleaca nicaieri. Pacat ca nu te-ai putut bucura de frumusetea lui, dar nu-i bai, mai mergi alta data:) O sa te astepte, garantez.

 7. cristina says:

  Dar nu e deloc o vizita pierduta daca ai apucat sa ajungi la Orsay :)

 8. Mazilique says:

  pai asta-i singura chestie cu care ma consolez :-/

 9. junkymouse says:

  honey bunny, o zi cu edith piaf, unghii rosii si croissants de la french bakery iti va aduce mai degraba in suflet parisul mult visat. cine stie, poate intr-o zi se va ridica asteptarilor. parisul a pierdut-o pe mazi, nu invers

 10. Mazilique says:

  you people are sweet >:D<

Comenteaza
Follow on Instagram