Major faux pas sau sclipire de geniu?

08 Jun 2009, Cristina Mazilu
Dupa ce mi-a fost laudata vreo doi ani, am ajuns sa ma conving.
In drumul de intoarcere de la Cluj am trecut prin Sibiu, unde am oprit la Piazzeta – carciuma cu multe, foarte multe feluri de pizza. Motiv pentru care nu am putut sa ma hotarasc si am dat o comanda usor dubioasa – jumatate de pizza cu salam picant, pepperoncino, usturoi si spanac, cealalta jumatate cu creveti, prosciuto crudo si rucola. Weird? Neah.

Bun cu spume.
Acestea fiind zise, m-am intors in Bucuresti si revin cu alte tampenii de prin bucataria proprie. Asta daca nu se face prea cald ca sa mai deschid cuptorul. Caz in care va urma o lunga serie de icetea-uri :p
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (6)
  1. Ina says:

    Felicitari pt aparitia in GF! Abia azi am reusit sa o cumpar. Esti o dulcica, sa ne incanti pe mai departe cu bunatati si poze superbe. ;)

  2. Mazilique says:

    uf, i’m blushing :”>

  3. Andreea says:

    Azi te-am descoperit si esti minunata. si blogul si tot:) felicitari :)

  4. Mazilique says:

    buna andreea,
    multumesc mult ;)

  5. Irina says:

    GF = good food ? Am cumparat-o de cate ori m-am intors acasa!!! Bravo, mi s-a parut o revista excelenta!

  6. Mazilique says:

    multumesc, irina :)
    (si da, ai intuit corect – GF = good food)

Comenteaza
Follow on Instagram