Bruschete in coaja de lamaie – midnight snack (12)
22 May 2010, Cristina Mazilu
De mult am vrut sa incerc genul asta de bruschete – mai exact de cand l-am vazut pe Jamie injurand ca nu i-au iesit, in Jamie’s Great Italian Escape (reteta e si in carte). Delicios (dar nu la fel ca Gordon :p)
Tre’ sa cumperi niste lamai eventual bio, pentru ca vei folosi coaja si nu vrei sa fie cerata si sprayata cu tot felul. Tai lamaia in felii ceva mai groase de un deget si scoti pulpa.
Dupa care asezi cerculetul lamaios pe o felie de paine taraneasca sau pe o felie de ciabatta si incepi sa indesi, in aceasta ordine: o felie de mozzarella, o frunza de busuioc, cativa fulgi de ardei iute (pepperoncino) si o jumatate de rosie cherry.
In final mai pui un capacel de mozzarella, ca sa acoperi situatia, si feliile de paine le asezi pe un grill si le bagi la cuptor.
Vreo 15 minute mai tarziu, you have goodiness in a plate.
Dupa care asezi cerculetul lamaios pe o felie de paine taraneasca sau pe o felie de ciabatta si incepi sa indesi, in aceasta ordine: o felie de mozzarella, o frunza de busuioc, cativa fulgi de ardei iute (pepperoncino) si o jumatate de rosie cherry.
In final mai pui un capacel de mozzarella, ca sa acoperi situatia, si feliile de paine le asezi pe un grill si le bagi la cuptor.
Vreo 15 minute mai tarziu, you have goodiness in a plate.
:) super
delicios…minunata idee
Imi place cum suna, dar mie imi lasa impresia ca feliile de paine se rumnesc mai rapid decat reuseste acea mozzarela sa se topeasca. In rest cred ca sunt delicioase.
super!!arata delicios!!
nu e bine sa citesc blogul tau cand mi-e foame :D
In carte zice sa le coci pe frunze de lamaie, pe care eu le inlocuiesc cu pergament.
@anonim – pai da, facem si noi ce putem :p