Porc cu mere, la cuptor
03 Dec 2010, Cristina Mazilu
Pe cuvant ca n-am mai mancat porc de la ciolanul de 6 kile incoa’ – asta e doar o fripturica uitata intr-un folder de bunatati nepostate.
Deci am luat niste bucati pentru friptura, le-am rumenit putin in tigaie, apoi le-am aruncat intr-o tava cu niste mere taiate felii si cateva cepe taiate sferturi. Numai niste sare de mare si putin ulei am ma picurat si am bagat la cuptor.
Cand a iesit friptura suculenta si merele coapte de ti se topeau in gura, nu m-am potolit si am pus si un piure de cartofi langa, asa cum facea bunica cand eram mica.
Hai sa aveti un weekend frumos si mie sa-mi urati spor la treaba ca lucrez si sambata, si duminica. Pfaai, da’ si ce concediu o sa-mi trag!
Un weekend placut si tie, si nu prea obositor! And the pork looks delicious! Btw, duminica vreau sa iti incerc reteta de ciolan gigantic!
@LBP – multumesc pentru urari. ciolanul va fi genial, ai sa vezi!
Spor la treaba ! :)
haha ciolanul fioros e inainte sau dupa vizita de la Cluj? :)))
Arata foarte apetisant!
W-end fain!
in vremurile e curata nesimtire sa propui asemenea retete . da tu cu siguranta crezi altceva .
@andreea t – e dupa. cluj a fost joi, ciolanul a fost sambata. doar pe blog cronologia e mai alambicata :p
draga mazilique, tocmai am terminat fripturica. DELICIOASA, de retinut. multumim:)