Porc cu mere, la cuptor

03 Dec 2010, Cristina Mazilu

Pe cuvant ca n-am mai mancat porc de la ciolanul de 6 kile incoa’ – asta e doar o fripturica uitata intr-un folder de bunatati nepostate.

Deci am luat niste bucati pentru friptura, le-am rumenit putin in tigaie, apoi le-am aruncat intr-o tava cu niste mere taiate felii si cateva cepe taiate sferturi. Numai niste sare de mare si putin ulei am ma picurat si am bagat la cuptor.

Cand a iesit friptura suculenta si merele coapte de ti se topeau in gura, nu m-am potolit si am pus si un piure de cartofi langa, asa cum facea bunica cand eram mica.

Hai sa aveti un weekend frumos si mie sa-mi urati spor la treaba ca lucrez si sambata, si duminica. Pfaai, da’ si ce concediu o sa-mi trag!
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (7)
  1. Un weekend placut si tie, si nu prea obositor! And the pork looks delicious! Btw, duminica vreau sa iti incerc reteta de ciolan gigantic!

  2. Mazilique says:

    @LBP – multumesc pentru urari. ciolanul va fi genial, ai sa vezi!

  3. Andreea T says:

    haha ciolanul fioros e inainte sau dupa vizita de la Cluj? :)))

    Arata foarte apetisant!

    W-end fain!

  4. marul says:

    in vremurile e curata nesimtire sa propui asemenea retete . da tu cu siguranta crezi altceva .

  5. Mazilique says:

    @andreea t – e dupa. cluj a fost joi, ciolanul a fost sambata. doar pe blog cronologia e mai alambicata :p

  6. ani says:

    draga mazilique, tocmai am terminat fripturica. DELICIOASA, de retinut. multumim:)

Comenteaza
Follow on Instagram