Pastele acasa

27 Apr 2011, Cristina Mazilu

Unul dintre principalele motive pentru care merg acasa – fie Paste, Craciun sau orice alta zi cu sau fara importanta – e ca mama face bors de cartofi cu patrunjel si leustean, iar tata – mamaliga si mujdei. Invariabil. Asta da traditie :))
Photobucket
Photobucket
Photobucket

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (2)
  1. d-nu' tata lu'mazi says:

    traditia ne-ndemnat sa punem pe masa o palinca de colectie, ca s-avem pofta, nu ca n-am fi avut (aici nu-mi am copilul partener), traditia ne-a obligat sa mancam un bors de miel cu ceapa verde, traditie a insemnat sa punem si acele pulpe, nu de pasare cum pare, ci de miel cum se vede, tot traditia ne-a impins catre un drob cu ridichi si invaluiti de atata traditionalism, nici n-am bagat de seama cum de s-a strecurat la-ndemana un vin rosu parfumat si unul alb sec, moment in care am simtit in coasta concurenta , atat de ’puternica’ ca mi-am dorit sa nu ratam nici o sarbatoare

  2. Anonymous says:

    mazi poate cand ai timp postezzi reteta mamei tale de bors de cartofi, am tot incercat si numi iese ceva la el…

    ildi

Comenteaza
Follow on Instagram