Bloggers’ night out @ Agra Palace (2)

29 Dec 2010, Cristina Mazilu
….sau cum arata o masa de 7 persoane care pozeaza in sincron farfurii cu mancare. Priceless :)) (and also a bit weird)

Pentru ca ne-am simtit foarte bine data trecuta cand ne-am intalnit, am recidivat aseara la Kumar’s Agra Palace, coincidentally restaurantul nostru preferat cand vine vorba de mancare indiana, (despre care am mai povestit si cu alta ocazie).

Ne-am intalnit in varianta extinsa – Cookie & Mishu – Easypeasy, Elena – Le blog piquant, Madalin – Wine & Knives, Bianca – Chatdechocolat & Florin – Crazy mother cooker and omg, did we have fun.
Era aproape 1:00 ceasu’ cand ne-am zis ca totusi suntem ultimii ramasi in carciuma si poate ar cam fi cazul sa ne retragem in glorie. And so we did, dar inainte de asta au existat 5 ore si ceva de rasfatz à la Kumar, care ne-a pregatit tot felul de bunatati. Si ma bucur c-am mers pe mana lui, asa am descoperit cateva chestii noi & yummy, numai bune de repetat data viitoare, la un sunday brunch.
Am inceput cu ce stiam deja ca ne place – un platou cu pyaz bahji (chiftelute de ceapa cu menta si faina de naut), delhi wala samosas (pateuri cu cartofi si mazare), murgh kathi kebab (rulada de pui cu condimente indiene) & murgh pakora (pui pane, marinat in aceleasi condimente de tot felul),
Photobucket
plus nelipsitele naan (lipii) cu usturoi,Photobucket
roti prata si kashmiri lambchops (cotlete de miel super yummy, venite pe o plita incinsa),Photobucket
Am mers mai departe cu murgh tikka (bucati de piept de pui marinate in ghimbir, usturoi, iaurt, condimente indiene si coapte in cuptorul de lut) si saag gosht (bucati fragede de miel cu spanac proaspat, smantana si ghimbir)
Photobucket
gosht biryani (bucati fragede de miel cu orez, ierburi indiene si fructe uscate)Photobucket
murgh makhani si jhafrani pullao (orez basmati cu sofran, nuci si fructe uscate)
Photobucket
plus temutul lamb vindaloo, care in meniu vine cu explicatia “recomandat cunoscatorilor, amatori de senzatii tari (picant)” – scris cu litere mari :)) Elena, sub numele de scena Chef Chilly, a fost cea care a scos treaba asta la capat (therefore the nickname :))Photobucket
Pe langa tot dezmatul asta spicy, care numai bine ne-a taiat gretza de la tot porcul din ultimele zile, am avut timp sa insiram povesti despre foodie travels, restaurante cu stele Michelin, durian imputzit, carne de rechin in putrefactie (daca cineva vrea sa viziteze Islanda anytime soon), dar si sute de cupcakes si vinuri bune si bere de casa. Acestea fiind zise, a ramas ca ne vedem asap in ianuarie. Pana atunci, food bloggerii reuniti recomanda o excursie in Pipera, la Kumar’s Agra Palace.
Cheers to that :)
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (8)
  1. Cheers indeed :D Sa sti ca ma gandesc serios la rechinul ala :p

  2. Irina says:

    Mazi, linkul de la Le blog piquant e cu blogspot.com (nu .ro)

    Si uite asa am mai crescut lista de cooking blogs in reader :)

  3. Mazilique says:

    @le blog piquant – pfff. schema!
    @irina – dada, acum schimb. mercic.

  4. Sophie says:

    may I come?:))

  5. cookie says:

    a fost funneh indeed, chiar si pentru my “huge, cranky, previously not much of an Indian food lover” me. thanks guys pentru the good company si pentru initiere. ah da, era sa uit, special thanks for not publishing preggo pictures with ma’ belly:)) i love u more now, k?

  6. Mazilique says:

    luv back la cranky mummeh :))
    <3

  7. a doua oara a fost mult mai bine ca prima oara. a treia oara cum o fi? :))

Comenteaza
Follow on Instagram