Fajita de pui cu guacamole si pico de gallo
Care ajungeti mai des pe aici stiti ca pieptul de pui nu mi-e cel mai bun prieten, dar pentru ca aveam unul in congelator, doar n-aveam sa-l arunc. Combinat cu niste foi de tortilla cumparate din Mega Image, eu zic ca am scos-o cu bine la capat.
Cand, in final, mi-am facut curaj, am incins gratarul de fonta si l-am pus la rumenit.
In alta tigaie au nimerit niste felii de ardei rosu si ceapa, perpelite in ulei de masline.
Langa treaba asta am facut un guacamole dintr-un avocado, doua rosii cherry, putin ardei iute, ceapa verde si zeama de lamaie.
Ba mai mult, am pus-o si de-un pico de gallo, o salata care acompaniaza de obicei fajita. In acest caz – ceapa, rosii, ardei iute si patrunjel, toate taiate marunt si amestecate cu ulei de masline extravirgin si zeama de lamaie.
Arata yummy :)
pentru ca estee! :p
Noi ne impacam foarte bine cu puiul asa ca sigur o sa incerc reteta! Pare delicios!
arata delicios!
As vrea sa te intreb ceva despre gratarul de fonta de la Ikea.
Emailul din interior nu prinde, cat ulei folosesti?Se poate folosi doar cu el uns cu ulei?
Mi-as cumpara dar vreau sa stiu daca merita pt. ca sunt la dieta si gatresc fara ulei.
In rest ce sa zic, imi plac pozele ma uit pe blogul tau saptamanal, tu faci numai mancare buna.
grozav!
@anonim – si eu gatesc fara ulei de f multe ori si-s multumita de gratar. schema e sa-l incingi bine inainte si nu se prinde :)
@hadean – multumescu-ti!
Delicios!
Sunt novice asa ca am sa te rog sa detaliezi un pic ce presupune guacamole si pico de gallo.
@anonim – pico de gallo e un fel de salata, fix cum scrie in post, iar guacamole e un sos pe care eu l-am facut din avocado (bine copt) cu rosii, ceapa, lamaie… poti sa-l faci fie intr-un mojar, fie la robot
Arata fantastic, o sa incerc cat de curand! Pup! :*