Raw breakfast
08 May 2011, Cristina Mazilu
Cred ca pentru un moment, dimineata asta, am avut un derapaj raw. Am ras trei mere, am maruntit o mana de migdale crude, le-am amestecat cu o lingura de miere, le-am mancat si mi-au placut. E grav? Sa-mi fac griji sau sa mananc un biftec tartar? :))
sanatos si bun!.. prinde bine ceva mai light din cand in cand ;)
Nu e grav, dar poate deveni molipsitor :)))
mda, si eu am o criza din asta… iaurt cu cereale integrale si banana. ciudat, da’bun, dom’le! vorba lui xxl, poate deveni molipsitor :))
foarte gustos si sanatos, dar ii lipseste scortisoara :D
@dana – aah, ca bine zici!
e de bine, nu-ti fa griji :))
Sa derapam mai des asa, zic! :)) Si aici ma refer la mine, am pus pluralul ca sa nu ma simt singura cu dorinta asta :)))
as derapa cu-n tabouleh :))
Mmmmmmmm, bun!!!
Eu mananc de mult timp dimineata mere (pasate in robot), cu nuci si migdale crude, cu putin ovaz si tarate de grau +/- miere si e un deliciu!!!!
O combinatie delicioasa raw-ul asta! Cat despre biftec.. e ca la fasole … fiecare se inconjoara pe sine insusi… asta daca n-ai un stomac strong :)) Eu zic totusi sa incerci.. invariabil langa o beutura la fel de sanatoasa ca biftecu’… O saptamana delicioasa !
am incercat si eu sa comit un biftec, asa cum l-am vizionat noi in fo’ doua locatii, dar nereusita a fost pe masura poftei, asa ca ma voi abandona la indemanarea noului bucatar al familiei, asta dupa ce ne vei dovedi cu poze si comentariu convingator ca merita sa degustam
@tata – pai l-ai facut cu muschi de vita? chiar si asa, e complicat, pentru ca vita romaneasca e o porcarie…