Writers’ block // Enira, Bessa Valley

21 Oct 2011, Cristina Mazilu

Cred ca am mai mentionat aluziv de cateva ori, dar acum e clar – I have writer’s block, sper ca nu-i writer’s burnout. Cert e ca nu mi se mai leaga cuvintele-n propozitii. Thank God, nu aveam cine stie ce talent de pierdut, asa ca paguba nu-i mare, da’ tot nu ma bucur :-|

Si cum mi s-a zis ca treaba se rezolva, printre altele, si cu un pahar de vin bun, mi-am amintit de vizita in podgoria Enira, la Bessa Valley, la inceput de septembrie.

Poate nu ajungeti acolo, dar daca sunteti strategic amplasati langa un raft cu vinuri Enira, merita incercat vinul bulgaresc, cum ar fi BV 2007 – un cupaj opulent de Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot si Syrah, dar si Rose 2009 mai usurel, proaspat, cu note citrice-vegetale. (not to worry, n-o sa umplu blogul cu review-uri de vinuri, ar trebui sa stiu mai multe adjective decat am eu la momentul de fata in vocabular. plus ca ar trebui sa ma si pricep la vinuri :))

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (7)
 1. Alin says:

  Punctaj Robert Parker: 87-89. E de bine ):-

 2. Florin says:

  btw, BV 2007 e pe la 220 de lei la noi. cat era in Bulgaria? (stiu de la Masdalin ca Easy e la noi pe la 40 si la ei pe la 8-9 leva, deci la jumate de pret)

 3. Anonymous says:

  mazi, ca sa scapi de writers’ block, eu cred ca ar trebui sa mai uiti de gordon et co. china/ hk is where it’s at! it’s just amazing :)

  your (cantonese) pr angel

 4. Mazilique says:

  @alin – ce-i drept, m-am uitat si eu la punctajul parker, dar evit sa iau ca punct de referinta experienta unui singur om, oricat de smecher ar fi :p

  @florin – habar n-am. mi-a zis si mie madalin de diferentele de preturi, o sa mai vad tura viitoare when in bg.

  @pr angel – pai si pana ajung in china raman blocata? shoot :(

 5. Anonymous says:

  pana ajungi in china dai o fuga la voluntari :)))))) desi slabe sanse sa dai peste joel r sau alvin leung pe acolo :)))))

  glumesc, ceea ce vroiam sa spun e ca ai nevoie de o perspectiva noua asupra lucrurilor

 6. Alin says:

  @Florin 220 e un pic cam mult pentru ce știe ..

  @mazilique @florin să încercați ceva din zonă dar de la noi. din dobrogea. Alira din zona Aliman

 7. alibus says:

  Parker nu mai e de mult doar un om. e o intreaga echipa.

Comenteaza
Follow on Instagram