Noul meniu la Bistro Epoque

29 Feb 2012, Cristina Mazilu
Bistro-ul hotelului Epoque si-a schimbat de curand meniul. Delicios. M-as intoarce oricand pentru ravioli cu foie gras, maigre de ligne si cele doua deserturi de mai jos. As far as I’m concerned, e cel mai rafinat restaurant frantuzesc din Bucuresti. Dar asta nu inseamna ca nu o sa caut in continuare ;)

 

Ou fiert in crusta cu piure de copoida si emulsie de haddock – 80 lei
Ravioli cu foie gras – 110 lei
Creveti cu mango, stafide si sos de ardei dulce – 70 lei
Halibut cu masline verzi, capere si susan & polenta cu ciuperci – 140 lei
Scoici st. Jacques, ulei de grapefruit, piure de morcovi si piper de Nepal – 125 lei
Maigre de ligne, piure de napi, ciuperci salbatice si sos de usturoi confiat – 165 lei
Momite cu legume de sezon – 140 lei
Cocos de munte cu trufe si smochine – 110 lei
File de caprioara cu telina si physalis, castane si suc de struguri – 150 lei
Creme prise cu nucsoara, tartar de banane si papaya, sorbet de iaurt, emulsie de rodie – 40 lei
Tarta cu ciocolata calda Guanaja, inghetata de caramel cu unt sarat – 40 lei
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (4)
  1. Florin says:

    arata foarte fain, doar ca preturile sunt cam de restaurant cu cel putin doua stele Michelin de la Londra, adica presupun ca nu scapi fara 70-80eur de persoana, asta daca o iei mai usor (sau deloc) cu vinul :)

  2. Mazilique says:

    true. dar macar ai o varianta cand vrei sa dai bani ca la Londra si nu stii unde ;)

  3. Hmmm ce bine arata…chiar as incerca o data..

Comenteaza
Follow on Instagram