Tea & the City. Wrap up

23 May 2013, Cristina Mazilu

Duminica trecuta s-a intamplat aventura urbana de care povesteam si pe care o planuiam de prin iarna. Cum ce stiu sa fac cel mai bine intr-o zi de weekend e sa ma rostogolesc dintr-o carciuma-n alta, asta ni s-a intamplat in proiectul ‘Tea & the City: Aventuri Urbane cu Lipton’.
 
Toata treaba a fost orchestrata dupa cum urmeaza: dimineata la 10:00 s-a sunat adunarea si in parcarea de la piata Victoriei ne-am reunit echipele. Eu & Laura, cititoarea care a castigat concursul, Florin, Cristi & Alex + cititorii lor, impreuna cu lovely girls from GolinHarris ne-am incarcat intr-un autocar si am plecat spre prima destinatie.

 

Am facut prima oprire la Baciu, unde ni s-a intamplat un platou cu tot felul de bunatati afumate, plus un altul cu branzeturi, ba si unul cu placinte. Ce a fost cu adevarat periculos e ca am descoperit cornuletele cu nuca de mai jos. Facute cu untura si tavalite prin zahar, sunt atat de bune incat nu prea mi-e clar cum o sa reusesc sa ma feresc pe viitor.

 

 

 

Next stop – Delicateria Gala, unde mi-am amintit de ce iubesc Portugalia. Pentru ca azulejos, pentru ca vinho verde, pentru ca pasteis de nata.

 

Urmarea a fost one of my favourite spots – Pain Plaisir, despre care povesteam si-n postul de mai jos. Irina, Monica si Tom ne-au primit nu doar cu ceai rece Lipton Ice Tea, ci si cu paine proaspata, unt aromat si tarte fabuloase.

 

In continuare, am parcat autocarul langa Centrul Vechi, pentru ca ne-am infiintat la La Delicii. Aici Adrian ne-a pregatit inghetata cu ceai verde, pe care eu am asortat-o cu o cupa de fistic. (Nu mi se intampla sa trec pe aici fara sa ma infig intr-una. E una dintre preferatele mele. Da’ vom mai vorbi despre asta cu alte ocazii. Pana atunci, treceti in fiecare joi pe aici, e ziua in care apar aromele interesante: inghetata de muguri de pin, caramel sarat, susan negru – you wouldn’t wanna miss out on that).
 
 
 
Cum am incheiat our fabulous foodie crawl? Potolindu-ne setea pe terasa de la MNAC, unde am pus-o de-un picnic cu ceai verde Lipton Ice Tea si multe goodies de la Pain Plaisir.

Tea & the City ar trebui sa se intample mai des. In my humble opinion.
 
Voi ce ati mai fi trecut pe lista de opriri? Eu as mai fi strecurat un Aperol Spritz la Simbio, un vin in curtea de la Bacania Veche, inca o prajitura la Rue du Pain si cafea la Origo.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (1)
  1. Bucovina … taramul viselor gurmande:)

Comenteaza
Follow on Instagram