Despre calatorii

22 Nov 2013, Cristina Mazilu

“Cristina, mai pleci mult?!”, ma intreaba o prietena cu care nu m-am mai vazut demult.
“Sper”, ii raspund.

 

Ce-i drept, urasc sa fac bagaje. Dar si mai mult iubesc sa urasc sa fac bagaje ;-)) Pentru ca asta inseamna ca plec undeva si asta e intotdeauna un lucru bun. Si n-am o destinatie preferata – anywhere works. Urmatoarea, oricare ar fi ea, e perfecta. Va fi ceva nou si asta e suficient, pentru ca se traduce in experiente noi, in pasiuni alimentate si vise implinite. Si, de asemenea, exista si povestile care raman cu tine forever & ever:

Ce-am invatat? Sa aleg intotdeauna aventura, at least I’ll have a story to remember and tell. Mai jos imi dau putin cu parerea pe tema asta (and if you’re wandering why do I look so puffed up – mie in calatorii imi place sa mananc. mult :))

Noua campanie Garanti Bank te ajuta sa-ti explorezi pasiunile si sa-ti traiesti visele – daca pana pe 16 decembrie aplici pentru un Bonus Card si alegi una dintre cele 6 destinatii din campanie (Cappadocia in Turcia, Reykjavik in Islanda, Edinburgh in Scotia, Copenhaga in Danemarca, Tel Aviv in Israel sau Rovaniemi in Finlanda), poti castiga o vacanta acolo. 

Fiecare premiu include transport cu avionul dus-întors, transfer aeroport-hotel, cazare 4 nopţi într-un hotel de 4/ 5*, mic-dejun şi cina şi o excursie locală pentru câştigător şi partenerul/familia sa.

Familiile (2 adulti si 2 copii) pot alege intre Cappadocia sau Rovaniemi, iar cuplurile intre Reykjavik, Edinburgh, Copenhaga sau Tel Aviv. Mai multe detalii sunt disponibile aici: club.bonuscard.ro.

Toate aceste orase sunt minunate nu ar trebui ratate. Eu, cum spuneam, as merge oriunde – n-am fost in niciuna dintre destinatiile de mai sus, asa ca oricare ar fi minunata.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (3)
  1. Carmen says:

    Foarte frumos mini-interviul, pretty much sums up my own travel/life philosophy. M-a luat dorul de duca, noroc ca o sa pornesc si eu in curand spre insula fudge-ului

  2. Diana says:

    la multi ani plini de inspiratie!

  3. @carmen – pai bring back some :D
    @diana – multumesc!

Comenteaza
Follow on Instagram