Taiwan: Pranz cantonez la Palais de Chine

03 Sep 2013, Cristina Mazilu
 
 

Pranzul din restaurantul Le Palais, a hotelului Palais de Chine din Taipei, a fost una dintre cele mai light mese care mi s-a intamplat in Taiwan – adica au fost “doar” 6 feluri, in vreme ce la restul situatiilor s-au inregistrat de la 12 in sus. Oh well, important e ca am supravietuit.

Nu-mi amintesc numele exact al felurilor si habar n-am pe unde le-am notat, insa pot sa zic ca masa de mai jos a fost una cu specific cantonez, cu arome foarte delicate, bine echilibrate. Felurile de mancare au fost light, nici greasy, nici scaldate prea mult in sosuri. De repetat.

 

Salata cu telina, morcovi, rosii cherry, some greens si alune puse la inmuiat

Coaste de porc deep fried, cu sos lipicios, dulce-acrisor

Supa de porc

 

Peste cu ghimbir, ceapa verde, ardei iute si tofu

 

Supa cu naiba mai stie ce taieteii si verzituri

 

Supa de grapefruit cu inghetata de mango

 

* – Prima poza a fost “furata” de pe site-ul hotelului. I was too busy stuffing my face ca sa fac si cu carciuma – m-am limitat la felurile de mancare.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (0)
Comenteaza
Follow on Instagram