[guest post] Cadouri pentru el

23 Dec 2013, Cristina Mazilu

Azi dimineata, incercand sa identific ce cadouri au ramas necumparate, l-am rugat pe Paul de la Celibataru’, unul dintre cel mai witty prieteni pe care-i am (he also has one very cool hairdo), sa-mi faca o lista de idei. O gasiti mai jos, sub forma unui guest post. Pozele si sugestiile sunt alese de mine, dupa cum m-a dus capu’. Sper sa nu mi-o fur de la Paul ;-)

Stress, emotii, transpiratie si prea putin timp – yeah! Ce frumos e sa faci cadouri :|

Ai de facut un cadou unui celibatar si vrei sa fie la fel ca tricoul “uitat” in graba in dimineata de dupa – un motiv sa te intorci? Atunci uite aici cateva idei:
Butoni David Yourman,  argint, 325$
#1 Arata-i ca-ti place stilul lui si completeaza-l cu butoni de camasa – un barbat trebuie sa stie sa-i aprecieze, la fel e si cu cravata, esarfa sau papionul.
Portofel Prada, piele, 280 euro

 

Curea Louis Vuitton, piele, 365$
#2 Portofelul si cureaua – niciodata nu-s destule, sunt ca… pantofii pentru voi, doamnelor. Daca le are cu stilul atunci stie ca trebuie sa fie mereu asortat.
Parfum Tom Ford Noir, 50 ml – 375 lei (in Sephora si Douglas)
#3 Parfumul preferat – preferat de el, sa ne-ntelegem, nu ii faceti cadou parfumul care va place voua, sau cel pe care il poarta tatal vostru – no daddy issues please.
Casti Motorola – wireless, waterproof, bluetooth – £64.50 (pentru alergat or smth)
#4 Ii cunosti hobby-urile? Atunci ia-i ceva util si nu doar decorativ. Acum nu trebuie sa bati tot orasul cu o crosa de golf in spinare, dar poti sa ii cumperi o minge mai scumpa sau speciala sau manusi.
 
#5 Daca n-ai timp, chef, bani – poti recurge la carti, fulare si alte mici atentii. Doar ca astea nu-ti asigura un loc in mintea si dulapul lui. Bummer.
Acestea fiind spuse, trecem repede si la NO NOs condamnate sa fie aruncatela gunoi:
 
#1 Vaze, strachini, oale, pahare – daca sta singur si nu cu mamica, atunci are tot ce-i trebuie. (Cristina’s Note: Da’ paharele de cristal, mouth-blown, de la Riedel ce-au?!)
#2 Seturi de cosmetice – daca le-ai luat de la non stop-ul din colt, atunci exact atat o sa insemne. Exact la fel e si clasica sticla de vin luata din drum (people, would you stop doing that?!) (Cristina’s Note: Eu iau sticle de vin, da’ intodeauna-intotdeauna(!!!) e unul foarte bun. Is that so wrong?)
#3 Chestii pentru tine, mutate la el – nu incerca sa iti aduci periuta de dinti cadou, o oglinda de baie in plus, un halat de baie pufos… lasa-l pe el sa te invite, mai tarziu, sub vasc. ;) (Cristina’s Note: mda.)
Un Craciun plin de momente WOW si un 2014 cat mai bun de la celibataru.
 
Maine dimineata revin cu cadouri pentru ea. Dupa cum o sa ma duca capul. Ce, voi nu luati cadouri in ajun de Craciun? Pffff.
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (7)
  1. Tea Slabeste says:

    Bai, voi cat dati pe cadourile de Craciun? Eu mai mult de 100-150 de lei nu dau pe nimic no matter what – suntem multi in neam :P

  2. cand vine vorba de baieti, eu o mai iau si pe aratura :-)

  3. Tea Slabeste says:

    In rest, de acord cu Cristina :)) Oricum, pentru anul asta e mult prea tarziu :P Set de cosmetice&vin&vase deco, come to mamma

  4. Carmen says:

    Deci curea Louis Vuitton/ portofel Prada sunt de sugerat, in timp ce cartile suntun cadou care nu o sa fie apreciat si nu e recomandat. Nu stiu daca as vrea sa cumpar un cadou pentru un tip care gandeste asa

  5. celibataru says:

    Carmen, propunerile din poze sunt doar… sugestii. Bineinteles ca poti gasi si alte modele/branduri mult mai accesibile.
    Un baarbat adevarat (si o femeie la fel) nu are nevoie de altcineva sa-i cumpere carti.
    PS: cartile sunt la NO NO si in codul bunelor maniere pentru ca implica o recunoastere a inculturii destinatarului.

  6. carmen says:

    Bun, atunci conform rationamentului cu cartile, un parfum oferit cadou ar putea sa-i spuna destinatarului ca are probleme cu mirosul personal (lucru absurd de altfel). Si eu una cred ca un barbat adevarat n-are nevoie sa-i cumpere altcineva portofele si cureluse, dar na, aici e subiectiv. Iar treaba cu cartile e ca oricate ai avea oricand te poate surprinde cineva cu ceva nou si nu ma refer numai la fictiune, beletristica, exista si alte tipuri de carti de tipul albume de arhitectura, de fotografie si de ce alte pasiuni mai are omul. Just sayin

  7. Razvan says:

    Tind sa fiu de acord cu Carmen, o carte poate fi un cadou minunat pentru un barbat [ atat timp cat stii de ce ai ales cartea aia si nu este un exemplar de “Grammar for dummies” or the like ]. De asemenea si pe mine m-au deranjat pozele alese, dar nu si ideile. Inteleg ca sunt “cu titlu de prezentare” dar mi s-au parut cam culmea preturilor si al snobismului [ Desi, sa fiu complet sincer, la parfum ai fi putut alege un Private Blend daca tot mergeam in directia aia :D ].

    Eu cred ca parfumul este un cadou foarte prost, daca il alegi dupa cum crezi tu ca i-ar placea lui si nu stii exact ce vrea. Mi se pare ceva foarte foarte personal si definitoriu pentru un barbat…[ asta daca nu cumva, cum zice Carmen, vrei sa ii sugerezi..”subtil” ca poate ar putea sa mai lucreze la mirosul personal ]

    Astea fiind zise, ati avut un an de zile in care sa ascultati ce zic barbatii din viata voastra si e timpul sa o demonstrati ca sunteti prietene.iubite. atente cat sa luati un cadou care implica mai mult decat un card darnic sau un drum la mall. Cred ca meritam, nu? :)

    Craciun Fericit!

Comenteaza
Follow on Instagram