Pregatiri de Paste
10 Apr 2014, Cristina Mazilu
Da, e adevarat. 6 feluri de cozonaci si i-am mancat pe toti: cu nuca, cu fistic, cu fructe uscate, cu ciocolata si capsuni, cu nuca si portocala confiata, ba chiar si “cozonac” raw.
Au fost cei mai misto cozonaci de anul asta: retete de familie, retete de la prieteni (Cookie Jar, LoVegan, Pain Plaisir), retete care se gasesc in noul numar Good Food.
Enjoy! (I know I sure did ;-)
Buna Cristina,
Tocmai mi- am cumparat noul nr. al revistei Good Food ( nu il ratez in nicio luna ) si l- am citit cu pofta. Imi poti spune te rog “Tortul de morcovi al iepurasului ” de la pagina 36, la cate grade trebuie tinut la cuptor? Scrie doar ca trebuie sa stea 45- 50 de minute, dar nu si la cate grade.
Multumesc,
Mihaela
Varza! Update la site (ca sa zic in englezeste ca vad ca va place!)
@mihaela – 180 de grade :-)
dezmaat!
@Cristina… thank youuu !
Mdea… N-ai gustat de la Zexe unde-i fac eu. Ie-te pasca: http://www.pinterest.com/pin/340373684310319366/
Mazi, rog mult recomanda un cozo bun de tot care sa mearga la potolit pofta/ dus cadou/ dus acasa la mama sa o scutesc de-o grija…
Ma gandesc ca nu o sa imi faci tu cativa ca deh, abia ne-am cunoscut :) dar ce locatie zici sa abordez. Timpu’ se scurge, vineri plec din Buc. Multumesque!!
@irinescu – Pain Plaisir, no doubt about it!
Pain Plaisir- asa voi face! Era pe lista, mai ales ca-s aproape de mine si vroiam sa iau niscai tarte cu mango, my faves! Paste cu pace inauntru si veselie in afara! Doamne-ajuta!