Pregatiri de Paste

10 Apr 2014, Cristina Mazilu

Da, e adevarat. 6 feluri de cozonaci si i-am mancat pe toti: cu nuca, cu fistic, cu fructe uscate, cu ciocolata si capsuni, cu nuca si portocala confiata, ba chiar si “cozonac” raw.

Au fost cei mai misto cozonaci de anul asta: retete de familie, retete de la prieteni (Cookie Jar, LoVegan, Pain Plaisir), retete care se gasesc in noul numar Good Food.

Enjoy! (I know I sure did ;-)
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (9)
 1. Miha B. says:

  Buna Cristina,

  Tocmai mi- am cumparat noul nr. al revistei Good Food ( nu il ratez in nicio luna ) si l- am citit cu pofta. Imi poti spune te rog “Tortul de morcovi al iepurasului ” de la pagina 36, la cate grade trebuie tinut la cuptor? Scrie doar ca trebuie sa stea 45- 50 de minute, dar nu si la cate grade.

  Multumesc,
  Mihaela

 2. Ovidiu Georgescu says:

  Varza! Update la site (ca sa zic in englezeste ca vad ca va place!)

 3. @mihaela – 180 de grade :-)

 4. Anonymous says:

  dezmaat!

 5. Miha B. says:

  @Cristina… thank youuu !

 6. Grim says:

  Mdea… N-ai gustat de la Zexe unde-i fac eu. Ie-te pasca: http://www.pinterest.com/pin/340373684310319366/

 7. Irinescu says:

  Mazi, rog mult recomanda un cozo bun de tot care sa mearga la potolit pofta/ dus cadou/ dus acasa la mama sa o scutesc de-o grija…
  Ma gandesc ca nu o sa imi faci tu cativa ca deh, abia ne-am cunoscut :) dar ce locatie zici sa abordez. Timpu’ se scurge, vineri plec din Buc. Multumesque!!

 8. @irinescu – Pain Plaisir, no doubt about it!

 9. Irinescu says:

  Pain Plaisir- asa voi face! Era pe lista, mai ales ca-s aproape de mine si vroiam sa iau niscai tarte cu mango, my faves! Paste cu pace inauntru si veselie in afara! Doamne-ajuta!

Comenteaza
Follow on Instagram