In vizita

21 May 2014, Cristina Mazilu

Visuell e unul dintre blogurile mele preferate, iar zilele in care Sanziana scrie si publica fotografii din casele frumoase pe care le viziteaza sunt preferatele mele. Imi place sa trag cu ochiul la alti oameni in case (si in frigidere, dulapuri, biblioteci si cosuri de supermarket, da’ asta e alta poveste). Asa ca atunci cand Peroni, ca un preambul la Romanian Design Week, mi-a propus o vizita din partea Sanzianei, am stabilit rapid o zi in care sa ne intalnim si sa numaram exact cate farfurii am in bucatarie.

Dar stiti ce se intampla inainte sa-ti vina Sanziana in vizita? Patezi peretii cu caramel, canapeaua cu capsuni, faci un atac de panica pentru ca nu-ti place gresia din bucatarie (unul dintre dezavantajele locuitului cu chirie e ca trebuie sa te obisnuiesti cu diverse alegeri mai mult sau mai putin deco care nu-ti apartin) si incepi sa arunci tot felul de chestii care nu-ti mai plac. Ce-a iesit vedeti aici.

Insa intalnirea noastra a fost doar startul pentru evenimentele pe care Peroni ni le-a rezervat: tot saptamana trecuta ne-am revazut pentru un tur privat al Instalart/Obiect/002 – Inspired by Peroni, dar si pentru o cina lovely. Daca va amintiti cina asta, atunci stiti ca cinele Peroni sunt adevarate experiente – seri care aduc impreuna oameni frumosi, iar in care gazdele sunt perfecte, iar mancarea – delicioasa.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (2)
  1. Anonymous says:

    Oh darling, ce casa superbissssssssima ai:-)

    Diana

Comenteaza
Follow on Instagram