Finala pe regiune a competitiei S. Pellegrino Young Chef, la Bucuresti

23 Feb 2015, Cristina Mazilu

Nu stiu daca ati auzit pana anul asta de concursul internationl Young Chef, insa incepand cu 2015 este organizat si in Romania.

Mai exact, competitia, organizata de San Pellegrino si adusa in Romania de PPD, isi propune sa gaseasca cei mai talentati tineri chefi de pana in 30 de ani. Astfel ca, la Bucuresti va avea loc finala pentru Europa de Est, unde se vor intrece 10 chefi din Polonia, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Moldova, Ungaria si (doh) Romania.

Competitia va avea loc saptamana asta, pe 26 februarie, iar concurentii (doi dintre ei sunt din Romania) vor trebui sa prepare 4 portii din signature dish-ul cu care s-au inscris in concurs in 3 ore si jumatate. Eu o sa fiu acolo sa vad cum se desfasoara concursul. Si sa-mi bag nasul prin oale si farfurii, desigur ;-)

Juriul care va desemna finalistul care va trece in etapa urmatoare este format din Florin Dumitrescu si chefii Jerzy Pasikowski din Polonia si Jiri Stift din Cehia

La nivel mondial, in competitie intra 20 de regiuni geografice, din care trebuie alesi 20 de finalisti pentru a participa la etapa finala, care va avea loc la Milano, in iunie. Acolo, un juriu international format din chefi renumiti va desemna S.Pellegrino Young Chef 2015.

San Pellegrino, brandul italian de apa minerala carbogazoasa distribuit in Romania de PPD, este si cel care alcatuieste topul The World’s Best 50 Restaurants (you know, clasamentul care are Noma in frunte ;-).

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (1)
Comenteaza
Follow on Instagram