Sunday Suppers: Recipes + Gatherings

08 Mar 2015, Cristina Mazilu

Am descoperit-o pe Karen Modrechai in 2009, cand abia ma apucasem de gatit si toate weekendurile erau o mare masa la mine acasa, cu toti prietenii adunati sa testeze ce tampenii am mai facut in bucatarie. In acelasi an, Karen incepea sa stranga in jurul mesei din apartamentul ei newyorkez prieteni si straini deopotriva – ei gateau impreuna, folosind ingrediente de sezon, pentru ca apoi sa aseze masa si sa manance impreuna.

Tot atunci, Karen a inceput sa scrie pe blogul Sunday Suppers, postand fotografii si retete de la cinele pe care le organiza. Acestea au devenit rapid virale, chiar dupa prima cina mailurile incepand sa curga – foarte multi oameni voiau sa participe. Astfel ca a continuat, si evenimentele Sunday Suppers au devenit ceva regulat, care adunau oameni ce doreau sa gateasca, sa socializeze, bucurandu-se de unul dintre cele mai frumoase gesturi care de altfel ii si definea ca o comunitate: imparteau masa.

SundaySuppers_Spring_0003

2L0A4738

Comunitatea Sunday Suppers a evoluat astfel mult in afara cercului de prieteni a lui Karen, evenimentele s-au transformat in adevarate lectii de gatit, de styling si planificare a meniului, si in 2012 s-au mutat din apartamentul gazdei intr-un studio dedicat, in South Williamsburg, Brooklyn.

sundaysuppers

SundaySuppers_part-2_006

2L0A06381

Iar la sfarsitul anului trecut, talentul lui Karen de a crea experiente minunate a fost declinat intr-un volum: Sunday Supper: Recipes + Gatherings. Cartea aduna unele dintre cele mai bune retete semnate de Karen Modrechai, iar mie mi-a amintit motivul pentru care am inceput sa gatesc: pentru a imparti masa cu cei dragi.

In Sunday Suppers n-ai sa gasesti retete complicate, ci unele pe care le vei putea pregati cu usurinta – de la brunch-uri la picnicuri si petreceri, Karen a ales feluri de mancare perfecte pentru a fi impartite cu prietenii. Retetele livreaza nu doar o lista de ingrediente si un mod de preparere, ci te indeamna sa-ti descoperi propriul stil de a pregati mesele. In plus, sentimentul pe care-l ai dupa ce rasfoiesti cartea este ca vrei sa fii la masa cu oamenii astia si sa mananci ce mananca si ei. Foodie envy at its best.

__________
161,18 lei
Books-Express.ro

2L0A07173

2L0A1141

2L0A4537

2L0A0691

SundaySuppers_part-2_008

SundaySuppers_001a

SundaySuppers_Spring_0015

2L0A4151

earthdaydinner_019

SundaySuppers_part-2_009

ss_interns1

Foto – Karen Modrechai

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (0)
Comenteaza
Follow on Instagram