3 motive pentru o sesiune de cumparaturi

09 Apr 2015, Cristina Mazilu

Ieri la mine-n dressing s-a intamplat ceva ce de mult amanam si era necesar de si mai mult timp – un “detox”.

Tot ce nu mai purtam, nu-mi mai venea (pentru ca… paste, deserturi & co.), nu-mi mai placea sau pur si simplu ma facea sa intru in pamant de rusine pentru ca la un moment dat in viata mi s-au parut niste optiuni potrivite a fost concediat. (Dar despre cum exact s-a intamplat detoxul asta, intr-un episod urmator ;-)

Astfel ca, dupa 4 ore de sortat ceea ce parea a fi toata viata mea pusa pe cateva bare de fier (“Hei, rochia asta n-am mai purtat-o de cand am fost in Belinzzona”, “Vai, oare ce-a fost in capul meu cand am luat hanoracul asta?”, “Cardiganul asta zici ca l-am primit cand m-am inscris la pension” etc.), am tras linie si am ramas cu peste 50 de umerase goale. Mda, cam atat de mult clutter se stransese in dressingul meu.

Acestea fiind zise, din experienta de ieri am tras trei concluzii simple:

  • Sa nu-mi mai cumpar prostii
  1. Am nevoie de pantofi noi. Multi.
  2. Cateva accesorii inteligent alese (adica nu cum procedez eu!) fac toata diferenta.
  3. Niciodata nu am suficiente camasi albe.

Prin urmare, stay tuned pentru urmatoarele episoade din dressing. Pana atunci insa, aflati ca eMag.ro a lansat categoria de Fashion (imbracaminte si incaltaminte), precum si propriul brand. In total, pe eMag.ro sunt listate deja peste 14.000 (!!!) de articole. Si cum plimbatul prin magazine nu e sportul meu preferat, in schimb cumparaturile online mi se par cel mai simplu si eficient mod de a rezolva un to do list, in browser-ul meu e bookmarked.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (0)
Comenteaza
Follow on Instagram