[Fake X’mas Giveaway] Inedit Goodies
Acum vreo trei saptamani va povesteam aventurile mele in bucatarie cu tofu. Ce-am facut si ce a iesit ati putut vedea singuri, asa ca acum e randul vostru sa treceti la experimente.
Pentru asta v-am pregatit in Fake X’mas-ul de azi nu unul, ci cinci giveaway-uri, fiecare constand intr-un cos cu produsele Inedit Soia pe care le vedeti mai sus. Veti gasi bautura din soia, crochete in sos tomat, crenvursti din soia, pate vegetal din boabe de soia, sos de soia si noodles din soia.
Ca sa primiti unul dintre cosurile de care va spuneam, schema, dupa cum stiti deja, e simpla: lasati mai jos un comentariu in care povestiti ce ati pregati cu produsele Inedit. Eu m-am laudat deja cu tofu in crusta crocanta.
Astept raspunsurile pana vineri, 10 iulie, la ora 23:59. Cei cinci care vor primi cate un cos cu produse Inedit vor fi alesi random si anuntat marti – cunoasteti deja modelul :-)
Toate produsele Inedit sunt preparate pe baza de boabe de soia nemodificate genetic, fiind singurul producator de pe piata romaneasca care proceseaza direct boabele de soia, in mod traditional.
Mai exact, procesul de fabricatie se bazeaza pe prelucrarea atenta a bobului de soia si combinarea lui cu alte ingrediente si condimente – astfel, boabele de soia se hidrateaza aproximativ 10 ore, apoi prin presare se obtine laptele de soia, iar prin fierbere se obtine pateul din soia. De asemenea, laptele de soia este folosit ca baza pentru tofu, maioneza vegetala si crochetele de soia.
Fake X’mas Giveaway e un joc pe care l-am pornit pe 24 iunie 2013 pe motiv ca ar trebui sa primim cadouri mult mai des, chiar daca nu e Craciun. Enjoy!
Update: cititorii care vor primit cosurile sunt Ioana Tant, Pamela Ignat, Diana Voiculescu, Oana R si Alina Potocean.
Nu ma complic, folosesc laptele la smoothie-ul de dimineata cu banane.
Crochetele in sos tomat le-as combina cu un piureu de cartofi…. Tocmai mi-ai facut pofta de niste ardei umpluti cu orez si soia!
Tocanita de soia cu legume, un deliciu. :-)
Si laptele de soia + avocado, chia, miere si pepene galben in smoothies.
As prepara noodles cu legume si cu sos de soia, laptele o sa-l folosesc ca baza pentru o inghetata cu banane si ciocolata, din tofu simplu as face o pasta cu anghinare, din soia cuburi as face o tocanita, posibilitatile sunt nenumarate:))
Noodles sigur i-as face cu legume, putini picanti, imi plac si mie si-i plac si sotului meu. Cu laptele de soia as incerca o inghetata cu afine, cred ca ar fi perfecta pentru o zi calda de vara! Cu restul ingredientelor inca nu stiu ce as face dar sigur se gasesc variante!
As prepara noodles cu portocale, laptele de soia o sa-l folosesc la smoothie cu banană, miere şi alune de pădure Restul ingredientelor as prepara retete noi
Legume cu noodles in wok, laptele de soia in mod cert la smoothie, iar cu celelalte imi voi lasa imaginatia sa zboare!
Chiar cautam soia nemodificata genetic, mersi de info! Eu eram mare fana snitel de soia si abia astept sa servesc iar, dar mai mult si mai mult as manca pateul cu ciuperci! Bautura din soia merge la un smoothie cu vanilie!
Musaca de cartofi cu soia granule in loc de carne, iese delicioasa.
Milkshake cu banane si smochine cu laptele de soia.
Tartine cu pateu .
Hot-dogs cu crenvustii pe baza de soia.
Cu lapte de soia(aroma de vanilie) o budinca nemaipomenita, iar varianta simpla de lapte+banana+avocado=smoothie delicios.
Snitele de soia si musaca de cartofi.
-orez in lapte sau cacao cu lapte de soia
-musaca cu cartofi si soia granule
-chiftele din soia granule
-snitele de soia
-varza a la Cluj cu soia granule
-oua umplute cu pate vegetal din soia
-paste Bolognese si lasagna cu soia granule in loc de carne tocata
Laptele de soia l-as amesteca cu putina scortisoara si miere in blender si poate putin cardamon pt aroma. Si atat :)
Familia mea e fan mini briose cu tofu si legume.
eu aş face o salată caldă cu tofu şi ciuperci …sau tofu pane…încă nu m-am hotărât :D
Noodles cu legume picante. Laptele de soia ar merge direct intr-o inghetata rapida din zmeura si banana.
hmmmm, as face o salata cu pleurotus la gratar si tofu prajit. Si noodles cu legume..picante si cu muuult usturoi :))
Laptele l-as folosi la smoothie-urile de dimineata si ingheta raccoritoare de peste zi.
Eu numai de la ei cumpar lapte de soia si tofu. Pur si simplu sunt cele mai bune produse de soia de la noi! Am facut pana si “mici” vegani din soia, rulada de tofu umpluta cu ciuperci si cateva torturi cu crema de lapte de soia si ciocolata. Rulada de tofu a fost de departe preferata mea, mai ales ca am folosit tofu afumat pe care il ador! As mai face-o iar!
As pregati niste noodles cu crenvusti si sos din rosii proaspete – simplu, banal, dar gustos!
Mai de cand zic si eu ca ma apuc de gatit cu tofu si soia ca sa tec peste drama copilariei (snitelele de soia pe care le facea bunica atunci cand tine post si care nu cred ca erau chiar ce trebuie :) ). Dar numarul de iunie din Good Food chiar m-a motivat in directia asta :) Am vazut retete cu tofu care sunau genial si gata, am zis ca ma pun pe treaba si cred ca ascult si sfatul de a incepe cu cel afumat :) Dar cum am fost in vacanta nu am apucat. Sper sa reusesc curand. Si din cosul cadou cred ca cel mai repede as epuiza sosul de soia, pe care il folosesc la muuuulte preparate (mai ales cu orez) si as gati prima data nodles -ii de soia :D
Eu as pregati Noodels cu sos de soia si legume.
Piftelute făcute cu soia , preferatele copilului , cu piure si pateul de post garnisit cu castraveți murati, un deliciu!
Si eu am fost terorizata de bunica-mea de snitele de soia, sarmale cu soia si chiftelute cu soia. Nu-mi placeau de nicio culoare, dar trebuia sa ma conformez.
In ultima vreme am devenit mare amatoare de lasagna si as indrazni sa gatesc o lasagna cu tofu :).
In primul rand as face Noodles cu legume si sos de soia, plus diverse salate cu branza tofu sau milkshake cu lapte de soia :)
Eu gatesc cu soia.Suntem fani snitele de soia,din granule fac musaca,sarmale,chiftelute,sosul pentru spaghete.
Pateu de tofu: tofu simplu, caju, ardei, fulgi de ceapa si usturoi = o bunatate
Soia Inedit granule am folosit-o si o voi mai folosi la lasagna, canneloni, chiftelute. Salatele cu legume ies foarte bune alaturi de Tofu în saramură, iar Sosul din soia il folosim foarte des la fripturile de curcan si pui la cuptor.
Chiftelutelele de soia le fac cu mare drag si sunt delicioase!
Noodles cu soia, multe legume, ghimbir si ardei iute, yum yum
Folosesc soia snitele,granulele de soia le folosesc la sarmale,chiftelute,in sosol pentru spaghete,laptele de saia il beau asa cum este,sosol de soia la fripturi.
Laptele l-as folosi dimineta cu cereale sau in smoothie-uri (o combinatie de minune: visine si coacaze).
De cand am descoperit tofu afumat a devenit preferatul meu. Taiat cubulete alaturi de rosii,castraveti,ulei d,otet si masline este o minunatie.
Lapte de soia cu cereale si fructe la micul dejun, salata clasica de rosii cu tofu, soia granulata in sarmale de post :)
Eu fac snitele din soia, iar soia granule o folosesc la chiftelute.