La fereastra mea

04 Sep 2015, Cristina Mazilu

In noiembrie 2013, la finalul unei vizite la Tate Modern, m-am oprit la cafeneaua muzeului si mi s-a intamplat sa surprid cadrul de mai sus. A fost fotografia mea preferata din anul respectiv, din cate facusem. Si inca imi place.

In imagine e clar – sunt niste oameni care-si beau cafeaua peste drum de St. Paul Cathedral. Ce probabil nu e la fel de evident este ca rama neagra care incojoara cadrul este de fapt tamplaria ferestrei in fata careia cei patru sunt asezati.

Dar suficient despre compozitii – oricum ma pricep mai bine la cele cu care se umplu placintele decat la cele care presupun cadre fotografice. Vroiam sa ajung de fapt sa va povestesc despre alte ferestre – cele pe care am fost provocata de VEKA Romania sa le surprind de-a lungul ultimei luni.

Astfel ca, in saptamanile ce-au trecut, am privit ferestrele cu mai multa atentie. Si am ajuns la concluziile de mai jos, stranse sub hashtagul #lafereastramea:

 

70 Charlotte Street, Londra. Te opresti in fata ferestrelor astea doua. Intri pe usa din dreapta. Cu placere!

#bucurie #lafereastramea

Posted by Mazilique on Wednesday, August 5, 2015

 

Exista o fereastra in fata (dar mai ales in spatele) careia, atunci cand ajung, toate tristetile dispar sub glazura de caramel sarat

#Fericire #lafereastra mea – asa arata.
cc – VEKA Romania

Posted by Mazilique on Monday, August 17, 2015

 

[the light in the afternoon]
#fericire #lafereastramea

sau cum cele mai frumoase dupa-amieze sunt petrecute intr-un…

Posted by Mazilique on Monday, August 10, 2015

 

Daca asta nu e #relaxare, atunci chiar nu stiu ce e #lafereastramea

w/ VEKA Romania

Posted by Mazilique on Thursday, August 27, 2015

Daca si tie iti place sa privesti pe fereastra, surprinde imaginile cele mai frumoase pe care le gasesti, incarca-le in aplicatia asta si imparte-le cu prietenii publicandu-le pe profilul tau de facebook pana pe 30 septembrie.

Si pentru ca e vorba despre un concurs, exista mai multe premii care se vor acorda – un juriu din care fac si eu parte va desemna 5 castigatori, iar premiul cel mare este un Macbook Air, premiul II este un voucher pentru electronice, in valoare de 670 euro, iar premiul III – un curs de fotografie. Exista si un premiu de popularitate – poza cu cele mai multe like-uri va primi o tableta. De asemenea, doi dintre cei care dau share din aplicatie pozelor generate pe profilurile lor de Facebook pot castiga si ei cate o tableta. 

Succes, inspiratie si ferestre frumoase va doresc!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (1)
  1. Roxana says:

    Putem incarca mai multe poze?

Comenteaza
Follow on Instagram