Oana’s (offensive, witty, rude, empowering) Party Plates

21 Oct 2015, Cristina Mazilu

Sper ca a vuit ieri internetu’ pana la voi, dar in caz ca ati fost under a rock or in a food coma, stirea era ca Oana a a luat (aproape) toate interjectiile si invectivele pe care le-am auzit in ultimii ani de cand lucram impreuna si le-a pus in farfurie.

Mai exact, impreuna cu Ioana Stanescu, a lansat ieri Party Plates – o colectie de 9 farfurii pentru petreceri la care chiar vrei sa-ti chemi prietenii. Le vedeti mai jos, au tot felul de mesaje discutabile, aspect care pe mine ma ajuta pentru ca, odata ajunse la mine in bucatarie, aceste farfurii vor putea fi folosite impotriva invitatilor. Nu iti place baconul? Primesti salata de varza si te duci acasa. Crezi ca n-as fi o parking goddess? I’m gonna run you over with my car (pe autostrada, nu in parcare). Crezi ca my ass is any less than great? Clar, no cake for you. Si, desigur, cine nu rade cand vede farfuriile astea, clar nu are nicio sansa sa get any post sex pasta.

So, daca si voi radeti la aceleasi glume (discutabile) ca si mine (and you’d better), aruncati un ochi mai jos la farfurii, sau mai bine mergeti direct pe shop.chicineta.ro, de unde le puteti si comanda*. Dar inainte de asta cititi aici ce-a scris Oana – cum si de ce s-a ajuns la cele de mai jos**.

Chicineta.ro - Party Plates-1

Chicineta - Party Plates

__________

* – livrarea in Bucuresti e gratuita si if you’re lucky, s-ar putea sa vina chiar Oana sa ti le plaseze, asa ca te-as sfatui sa comanzi farfuriile una cate una, pana o lasa nervii :-)) 

** – o sa-mi pastrez efuziunile sentimentale pentru later on, da’ vroiam doar sa spun ca I’m beyond proud and happy ca blonda a facut aceste awesome plates. sunt sigura ca urmeaza alte chestii foarte misto, so I’m waiting with breath that is bated  

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (3)
 1. Teodora says:

  Eu am comandat deja una si reflectam acum ca parca as mai dori inca una din bugetul de luna aceasta. Prima steluta din postare almost completed :)) Poate mai apare o farfurie cu “The delivery of these f*%^#&g plates gave me this great ass”

 2. Alina says:

  Sunt mega obosita de la serviciu, vreau doar sa spun ca sunt geniale, imi plac multe, daca as fi in RO le-as comanda si ca preturile sunt OK!

  P.S. Trebuie sa citesc si eu cartea aia :P

 3. Marina says:

  Arata de-a dreptul super acele farfurii. Vai, chiar trebuie sa pun mana pe ele cumva. Par inovative, nu-mi amintesc sa mai fi vazut pe undeva ceva similar, nici macar incercari de-a face un design iesit din comun, pentru ca asta cam asa e. :D

Comenteaza
Follow on Instagram