In vizita la Casa di Peroni
Nu puteam sa ratez o vizita la Casa di Peroni. Incerc sa ajung la una dintre locatii din 2013, de cand am fost la Londra ai aveam programat acolo un pranz la care n-am mai reusit sa ajung, asa ca atunci cand s-a deschis la Bucuresti, am facut o rezervare de care m-am tinut.
Am ajuns in weekend si, cu ajutoru’ lu’ Titica si a catorva perechi de tacamuri, am reusit sa trec prin aproape tot meniul propus de Marco Magri. 17 decembrie este ultima zi cand Casa di Peroni va mai fi deschisa la Bucuresti, asa ca puteti sa faceti si voi o vizita daca nu ati ajuns inca, nu doar pentru meniu, dar si pentru expozitii si instalatiile video. Si bere! Sa nu uitam esentialul.
Parmigiana tiepida di melanzane siciliane // vinete cu parmezan, mozzarella si suc de rosii proaspete
Tagliatelle al nero di sepia con Calamaretti e sestre di limone // Tagliatelle cu cerneala de sepie, baby calamari si coaja de lamaie
Pappardelle alla lepre in ragut bianco // Papardelle cu ragu de iepure asezonate cu salvie, rozmarin si hribi
Tagliata di controfiletto di manzo al reggiano e rucola selvaggia // Antricot de vita, salata fleur de sel si parmezan ras
Il tonno al punto rosa con salsa di Chianti e le patate croccanti // Ton in sos de Chianti si cartofi crocanti
Tortino di mandorle e cioccolato con salsa alla vaniglia // Tortino de migdale si ciocolata cu sos de vanilie
Intregul meniu il puteti gasi aici.