Facebook covers: 10 teme. 10 fotografii

07 Dec 2012, Cristina Mazilu
Dupa ce o saptamana mi-ati dat o gramada de teme de fotografiat, astazi le-am ales si tot azi plec sa le fotografiez.

Am ales usor subiectele – au fost cadre pe care mi le-am imaginat imediat ce am citit propunerea, si au fost teme a caror rezolvare nu o stiu inca, dar sunt convinsa ca va fi interesant sa incerc sa o gasesc, dupa cum urmeaza:

 1. To love somebody 
 2. Luminitele de Craciun, la ceas de seara
 3. Redarea texturii si a profunzimii unor mancaruri sau decoratiuni interioare
 4. A foodie paradise 
 5. Rece 
 6. What makes your world go round? 
 7. Dimineata in a cozy flat 
 8. Viata te poate conduce unde te astepti cel mai putin, dar trebuie sa ai incredere ca vei fi acolo unde-ti este destinat. 
 9. Animale de companie 
 10. Wait 

Cateva imagini vor fi in conformitate cu subiectul dat, pe celelalte cred ca le voi “fenta” – sper eu – creativ, insa as vrea sa cred ca final voi avea o serie simpatica.

M-am jucat putin cu camera foto, inca nu sunt obisnuita cu gripul, dar imi plac de mor imaginile foarte clare (cred ca dupa experienta asta, DSLR-ul meu o sa cada putin in dizgratie, iar eu in depresie :-/)

Si acum gata, plec sa fac fotografiile. Am la dispozitie o zi. Urmariti aplicatia de pe Facebook, pentru ca acolo vor aparea real time (camera foto Samsung NX are wi-fi ;-)). Pozele sunt pentru voi, asa ca va invit sa le descarcati direct din aplicatie si sa le folositi ca imagini de coperta pentru profilul vostru.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (8)
 1. Unknown says:

  Ce ma bucur! Una dintre temele alese e cea propusa de mine. :) Abia astept sa vad pozele, caci salivez cu spor la cele de pe blog.

 2. @coco – multumesc!
  @unknown – care e tema ta? :-) sper ca o sa fac ceva simpatic :-)

 3. Oana B says:

  Luminitzwle or fi propunerea mea? Ar fi nemaipomenit!

 4. @Oana – yup, de la tine sunt luminitele :-) vezi ca a fost urcata galeria in aplicatie

 5. Oana B says:

  Vazut, placut, inima a tremurat de emotie….. Tare imi pare bine! Si pentru mine si pentru tine! Ca a iesit bine! Na, ca fac si versuri! Tot de emotie!

 6. @oana – ce ma bucur ca-ti place! n-am stat in viata mea asa mult la un semafor si la final tot nu eram multumita. da’ acum, daca zici ca e de bine.. :)))

 7. Oana B says:

  Important e sa nu fi racit! Ca nu ma mai spal cu toata apa Dambovitei si Bahluiului la un loc, de astfel de pacate! Iti multumesc pentru surpriza! Pupici racorosi moldovenesti!

Comenteaza
Follow on Instagram