Rodrigo Sandor (Ungaria) reprezinta Europa de Est in finala S.Pellegrino Young Chef 2006

25 Jul 2016, Cristina Mazilu

Rodrigo Sandor, Chef de Partie la restaurantul Costes Downtown din Budapesta, va reprezenta Europa De Est in finala S.Pellegrino Young Chef 2016.

Dupa o zi de competitie, desfasurata pe 7 iulie, la Academia de Gastronomie din Metro Militari, in care a concurat alaturi de alti noua semi-finalisti, printre care si reprezentantii Romaniei – Nicolae Predescu, Filip Voicu Vlad-Mihail Burlacu, Bogdan Manea si Anca Elena Socoliuc, Sandor a castigat concursul pregatind obraz de porc mangalita cu piure de conopida caramelizata, coulis de stafide si tortelini de sfecla.

Juriul care l-a desemnat castigator a fost format din Adrian Hadean din Romania, Tomas Kavcic din Slovenia si Modest Amaro din Polonia. In luarea deciziei, acestia au tinut cont de ingredientele folosite, competentele chefului, explorarea cu succes a unor perspective inedite, care corespund culturii de fine dining, aspectul preparatului si mesajul pe care acesta a incercat sa-l comunice prin preparatul si viziunea personala.

Adi va fi cel care il va mentora pe Sandor in urmatoarea perioada, pana la finala care va avea loc pe 13 octombrie la Milano, in Italia.

Rodrigo Sandor 2

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (0)
Comenteaza
Follow on Instagram