Inspirație pentru cadouri (3)

21 May 2019, Cristina Mazilu

Tineți minte cum de Crăciun m-am organizat cu niște cadouri simpatice? Pentru că azi cu toții avem cel puțin un prieten sau o prietenă care-și serbează ziua de nume, am revenit cu o sugestie de cadou.

Chit că habar n-am ce fac și nu mă pricep deloc la asta, îmi place de mor să mă joc cu flori, frunze și alte verzituri (desigur, în această serie sunt incluse și salatele și pătrunjelul).

Prin urmare, din joaca mea de azi a rezultat această cutie cu flori și Raffaello, care poate fi oferită cadou oricărui sărbătorit de astăzi (sau de mâine, că și în restul zilelor se acceptă, sunt sigură :-))

Ai nevoie doar de o cutie, niște bureți florali umeziți, un buchet de flori și frunze și o cutie de Raffaello.

La final, dacă și tu, ca și mine, n-ai niciodată felicitări la îndemână, intră pe Raffaello – Cu drag – o aplicație care te ajută să le oferi celor dragi urări personalizate, frumos ambalate, care includ template-uri, mesaje care pot fi personalizate. După care, ai posibilitatea să le trimiți pe mai multe platforme (Facebook Messenger, WhatsApp, Gmail etc.) sau, cum a fost și cazul meu, să le descarci și să le printezi.

Pam-pam!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (0)
Comenteaza
Follow on Instagram