Am lansat colecția de șorțuri de bucătărie Mazilique Studio

28 Aug 2019, Cristina Mazilu

Dacă cineva ar fi să se uite la toate pozele sau video-urile cu mine gătind din ultimii zece ani o să remarce, pe lângă alte bâlbe, că aproape niciodată n-am purtat șorț în bucătărie. Nu a fost neapărat vreo vanitate, dar nu am găsit sorțuri care să-mi placă suficient de mult. (Prin urmare am strâns o grămadă de cămăși albe care s-au sacrifcat cu stropi de ulei, pete de vin roșu și alte asemenea).

Săptămâna asta am rezolvat însă această situație, odată cu noua colecție lansată pe Mazilique Shop. Cum nu găseam sorțuri de bucătărie care să-mi placă, am făcut unele și acum avem în shop o colecție de două modele (inclusiv unisex), în trei culori diferite, fix așa cum mi le-am dorit.

Desigur, fac parte tot din seria de kitchen linens din in prespălat cu care am lansat shop-ul în martie și cu care în continuare trăiesc o intensă poveste de dragoste (love stories, sometimes in the kitchen – vorba tagline-ului).

Șorțurile le-am gândit astfel încât să facă față situațiilor de zi cu zi din bucătărie, dar să se prezinte și suficient de stylish atunci când ești gazda unui dinner party.

Șorțul basic e preferatul meu datorită designului super-minimalist. Este atât de simplu încât poți să-l confunzi cu un prosop de bucătărie. Ceea ce nu e tocmai greșit – mi-ar plăcea să folosești șorțul Basic așa cum ți-e cel mai la îndemână.

Fie că te usuci pe mâini cu el după ce te-ai spălat, că folosești un colț pentru a șterge o farfurie sau pur și simplu ți se pare un accesoriu chic pentru atunci când găzduiești un dinner party – toate variantele sunt perfecte.


Șorțul bistro e potrivit fie că gătești masa pentru familie, pregătești un grătar pe terasă pentru prieteni, îngrijești grădina sau prepari atent un flat white. Cele două buzunare sunt perfecte pentru a păstra câteva ingrediente secrete, șervețelul pe care ai scris o idee de rețetă atunci când te-a lovit inspirația, sau poate o lingură de bucătărie ori o foarfecă de grădinărit.

Realizate din in prepălat, șorțurile sunt moi și rezistente. Cu cât vor petrece mai mult timp în bucătăria ta, cu atât vor deveni mai plăcute la atingere, cu fiecare spălare căpătând mai mult caracter.


Acestea fiind zise, dacă unul dintre șorțurile din shop ajunge la voi, sper să le purtați cu aceeași bucurie cu care o facem și noi la Mazilique Studio, pentru că în urma studiului desfășurat la noi în incintă pe trei sfecluțe învârtitoare de cratițe pe testate, cârpele astea chiar îți fac timpul petrecut în bucătărie și mai mișto.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (2)
  1. Ce frumoase sunt așa în simplitatea lor. Felicitări!

  2. Bocconcino says:

    Intradevar sunt frumoase, dar nu sunt umpicut cam scumpe?

Comenteaza
Follow on Instagram