Blah de weekend

11 Nov 2006, Cristina Mazilu

Maine pe la pranz intru in concediu :)) Cu atat mai bine cu cat in ultima vreme am fost tare imprastiata si asta nu e un lucru bun la birou. De fapt sunt o persoana responsabila, dar faptul ca sunt zapacita si uituca anuleaza de multe ori acest aspect.Nu e vorba ca nu respect deadlineurile sau taskurile, ci doar ca se mai intampla sa uit de ele. De exemplu ieri am pierdut o gramada de timp cautandu-mi actele (pe care le uitasem acasa, doh) ca sa completez niste formulare. Evident ca era o chestie urgenta, ca doar le lasasem pe ultimul moment :) In concluzie, acum am impresia ca tot am uitat sa fac ceva, ca mi-a scapat ceva, dar nu o fac prea multe cercetari, mi-e frica de ce as putea descoperi :)

Iaodi, ma astepta cateva zile in care as putea sa citesc cartile cumparate asta vara la Bookfest, nu de alta, dar in curand o sa cumpar altele de la Gaudeamus si intru in depresie ca nu mai citesc, ca nu mai am timp, ca blah blah blah (drama queen)

Diseara merg la un concert/party smth. Mi-e tare ciuda ca in ultimul an am refuzat o gramada de invitatii la petreceri care aveau potential doar pentru ca nu aveam cu cine sa merg. And I don’t mean a date. Now that I quit smoking it’s only harder to mingle.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (0)
Comenteaza
Follow on Instagram