Porc la gratar cu masline in sos balsamic

21 Apr 2011, Cristina Mazilu

Photobucket

Doua cotlete de porc se tavalesc intr-un amestec de 3 linguri de ulei de masline + 3 linguri de otet balsamic + 1 lingura de mustar de Dijon. Intre timp se incinge bine grill-ul. Peste care se tranteste animalu’, lansandu-l la rumenit cam 5 minute pe fiecare parte.
Timp in care, intr-o craticioara se toarna restul de marinada, plus un pumn de masline verzi. Daca mai e cazul, se mai adauga cate putin din fiecare (ulei/otet/mustar). Si se lasa pe foc, amestecand din cand in cand. Cand e gata porcu’, e gata si sosul, la fel si cina. 10 minute, ca nu avem mai mult.
Tags,
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (10)
  1. Anonymous says:

    Buna dimineata! De la ceai de musetel la porc? Ne ametesti! Nu spun ca nu arata bine.

  2. Mazilique says:

    sunt un foodie bipolar :))

  3. Dan says:

    ce grill folosesti , mai exact de unde l-ai cumparat , ca monstru meu de fonta cu toate ca-i foarte bun in unele cazuri nu reusesc sa inegresc liniile cum ti-a iesit tie ca nu-s destul de ridicate de pe suprafata plata

  4. Ana says:

    ce farfurie interesanta, sigur din voiaj,asa-i? Cred ca deja -s super maniaca,vad si mancarea dar mai ales farfuria :)) Bine ai revenit

  5. Mazilique says:

    @ana – nu esti maniaca, e normal :)) asta totusi cred ca-i de la un zara home local :p

  6. Ana says:

    aha, am si eu de la zara cateva farfurii dar nu un set complet la nici una, din salariul de profa nu cred ca voi avea vreodata sansa la mai mult de 2 farfurii de acelasi fel de la zara :) ( Din aceasta nu am,recunosc :)

  7. Ana says:

    multam,o seara placuta si abia astept si alte retete- sanatoase si delicioase

  8. Mazilique says:

    si eu cate una imi iau ;)
    schema

  9. Ana says:

    aha :) deci nu-s singura, nu ca as vrea sa moara capra vecinului,in nici un caz
    Oricum, intr-o tara normala pentru oameni cu licenta nu ar trebui sa fie o problema pretul unei farfurii

Comenteaza
Follow on Instagram