Porc la gratar cu masline in sos balsamic
21 Apr 2011, Cristina Mazilu
Doua cotlete de porc se tavalesc intr-un amestec de 3 linguri de ulei de masline + 3 linguri de otet balsamic + 1 lingura de mustar de Dijon. Intre timp se incinge bine grill-ul. Peste care se tranteste animalu’, lansandu-l la rumenit cam 5 minute pe fiecare parte.
Timp in care, intr-o craticioara se toarna restul de marinada, plus un pumn de masline verzi. Daca mai e cazul, se mai adauga cate putin din fiecare (ulei/otet/mustar). Si se lasa pe foc, amestecand din cand in cand. Cand e gata porcu’, e gata si sosul, la fel si cina. 10 minute, ca nu avem mai mult.
Buna dimineata! De la ceai de musetel la porc? Ne ametesti! Nu spun ca nu arata bine.
sunt un foodie bipolar :))
ce grill folosesti , mai exact de unde l-ai cumparat , ca monstru meu de fonta cu toate ca-i foarte bun in unele cazuri nu reusesc sa inegresc liniile cum ti-a iesit tie ca nu-s destul de ridicate de pe suprafata plata
e gratarul din fonta de la ikea. Favorit il cheama http://www.ikea.ro/product/show/code/40083461
ce farfurie interesanta, sigur din voiaj,asa-i? Cred ca deja -s super maniaca,vad si mancarea dar mai ales farfuria :)) Bine ai revenit
@ana – nu esti maniaca, e normal :)) asta totusi cred ca-i de la un zara home local :p
aha, am si eu de la zara cateva farfurii dar nu un set complet la nici una, din salariul de profa nu cred ca voi avea vreodata sansa la mai mult de 2 farfurii de acelasi fel de la zara :) ( Din aceasta nu am,recunosc :)
multam,o seara placuta si abia astept si alte retete- sanatoase si delicioase
si eu cate una imi iau ;)
schema
aha :) deci nu-s singura, nu ca as vrea sa moara capra vecinului,in nici un caz
Oricum, intr-o tara normala pentru oameni cu licenta nu ar trebui sa fie o problema pretul unei farfurii