La cina cu Electrolux
Stiti povestile alea simpatice spuse pana acum de food bloggeri si mai lovely, ca EasyPeasy, Chef Chilly, Crazy Mother Cooker, Foodie Family, Wine & Knives, Zana Eficientei, Placeri simple, Bucatar sub acoperire si Sa bucatarim? Well, dupa ce la cateva dintre ele am ajutat la organizare, cat timp am fost alaturi de cea-mai-misto-echipa-aurie GolinHarris, saptamana trecuta a venit si randul meu printre invitati.
De data asta, alaturi de mine le-am avut pe Anca Mitu de la Privileg Catering & Readers Cafe, Cristina de la Raftul Bunicii si Anca de la Cookie Jar, long time friend si pastry afficionado (de unde rezulta ca de oricate ori ii fac o vizita, ma indes cu niste prajituri delicioase – no wonder ca tocmai ce-am vizitat-o sambata seara si duminica dimineata :))
Acestea fiind zise, fiecare ne-am apucat de treaba – Anca a facut niste minunate vinete cu parmezan (melanzane alla parmigiana)
Cristina a facut o supa foarte fina de brocoli, dar pe care eu am uitat s-o pozez, pentru ca eram cu mainile-n aluatul de naan.
Ceea ce ne aduce la distractia mea – curry de pui (Murgh Makhani) cu lipii (naan) cu unt, usturoi si patrunjel. Chiar daca am mai gatit pana acum pe plite cu inductie, experientele avute nu mi le-au facut prea simpatice. Dar la Cina Electrolux everything went so smooth, chiar si wok-ul meu de tabla ieftina de la Ikea s-a incins cu succes (deci pentru plita cu inductie nu e nevoie de tigaile alea speciale, overpriced si greu de gasit ;). Cat despre naan, s-au copt perfect egal, au fost super crispy, lucru care m-a bucurat foarte tare, mai putin in zilele urmatoare, cand mi-am privit aragazul cu si mai mult dispret. Drept pedeapsa, m-am gandit sa nu-l mai curat pana nu-mi iau altul. Ha!
In final, Anca ne-a lovit la temelie cu o tarta cu ganache de ciocolata si caramel sarat, buna cum n-am prins in nicio cofetarie de la noi pana acum.
Acestea fiind zise, va doresc sa fiti si voi invitati la una dintre serile astea, cuz it’s magic ♥
aahhaaa,am vazut un loc liber la masa,vreau si eu
I still dream about that chicken! Si eu nu mananc spicy defel. What have you done to me ?!?
i’ve put a spell on you :)) saptamana viitoare tre’ sa va scoatem la agra palace, clar!
Eu propun sa veniti si in Brasov. Loc de gatit s-o gasi, iar cine sa infulece, nu-i o problema :))
reteta de tarta?:)
pai n-am facut eu tarta!
Sa va fie de bine! Frumoasa masa! Nota discordanta fac acele PET-uri cu apa minerala. Si eu m-am intrebat cum as putea rezolva aceasta problema. Are cineva idei?
puteam pune apa-n carafe, da’ nu ne-am formalizat :)
Noi te asteptam cu drag la degustat. Sa suferi si tu…ca oamenii astia gatesc atat de bine, incat ne ingrasam cu 2-3 kg dupa fiecare eveniment. :))
Oricum, multumesc pentru experienta cu puiul. Mi-am dat seama ca picantul este pe gustul meu, contrar prejudecatilor cu care am crescut. :))
Te pup cu drag. Roxana.
ce suferinta placuta…
curry de pui cu naan + tarta de cioco + ME = LOOOOOVE