Trucuri si viclesuguri pentru a reduce orice printesa la tacere
23 Aug 2012, Cristina Mazilu
Asta cauta lumea la mine pe blog. Totusi eu nu v-as recomanda sa incercati asa ceva acasa, printesele astea nu-s asa usor de pacalit si in niciun caz de redus la tacere.
Dar mai avem in cautari:
- trucuri si viclesuguri pentru a putea trezi printesele din somn – chestia asta mi se pare acceptabila. la unele functioneaza cu un sarut, la altele cu miros de bacon prajit in diminetile cu soare, nori, ploaie, ceata sau ninsoare.
- catelusi care se pupa – mars de aici!
- bananna bread Mazilique – ai auzit bine, e cea mai buna chestie ever. pentru cateva momente, poate chiar sa reduca o printesa la tacere (asta daca nu-i o taranca si vorbeste cu gura plina, desigur)
- cel mai scump hotel barcelona – opulence, you haz it
- mazilique brasov – huh? what do you know?! what did you see?! what did you hear?
- mazilique combinatii ciudate – huh? what do you know?! and yes, it’s true
- cele mai bune cookies – sunt astea
- cel mai bun tort bezea – ala de la ziua mea
- tarta cu mere chez mazilique – si aia e foarte buna. uite aici
- heinz Mazilique – e ketchupul meu preferat (hot, desigur), da’ nu au scos inca o sticla cu numele meu pe ea
- chez mazilique cuscus – da, e foarte foarte bun si vara asta am abuzat de el
- chez mazilique gogosi – n-am facut niciodata, dar puteti sa-mi aduceti la birou. apreciez enorm carbohidratii deep fried
- chez mazilique suedia – da, mult bun si frumos. wanna go back
- chez mazilique viza America – eu nu eliberez, incearca la ambasada
- ciolan de porc gatit acasa – hell yeah, do it!
- croissant rue du pain – e un vis
- cum sa ma imbrac la picnic – in sfarsit, o intrebare care statea pe buzele tuturor!
- cum se mananca elegant – chiar nu cauti unde trebuie. am poze care ilustreaza ca nu sunt persoana potrivita pentru a da sfaturi din astea. groh groh
- cum se pronunta rosii cherry – in niciun caz in acelasi fel in care ar trebui sa pronunti si bautura
- cus cus Jamie – da’ al meu ce are?
- de unde pot cumpara crema de vanilie – ia pune mana si fa-ti singur. lapte, vanilie (pastaie sau extract), galbenusuri, amidon
- multi pantofi – i haz. da’ nu suficienti
- poate da poate nu – fuckin’ mind games!
- pot sa fac briose daca nu am forme pt ele? – da, dar n-o sa aiba forma de briose
- pui cu sticla in fund – putina sodomie n-a stricat niciodata in bucatarie
- wanderlust – i haz it. it’s bad, but oh so good
- maziluque, mazique, mzilique, maziliue, maziliquw, maziliques, masilique, mailique – close enough, apparently
“pot sa fac briose daca nu am forme pt ele? – da, dar n-o sa aiba forma de briose”
Well, bun răspuns, m-a mai întrebat și pe mine lumea.
Acuma să vedem cum mă opresc eu din râs isteric și dacă lumea din birou o să observe.
nu dai si tu o leapsa?:)))
@cookie – you’ve next! baga! sigur ai niste cautari interesante cu iepuri ;-)
aaaawwwyea, am lesinat de ras. if I was a silent reader before, this was my trigger:))
Eu am avut “porc impletit cu ciuperci prin casa”. Imagine that!
am luat si eu leapsa de la easypeasy :D si am ras singura :)) http://bianqua.blogspot.ro/2012/08/retete-pentru-pistrui.html
@crinusha – ma bucur ca ai devenit mai vocala :))
@sabrina – asta incerc, da’ nu-i usor!
@bianqua – vreau si eu sa stiu ce-i aia tza
Eu am cautat “bananna bread Mazilique” – si am facut-o. Super yummy cu niste coacaze uscate in loc de felii de banane deasupra :)
http://i.imgur.com/fTqh6.jpg
?
Totally love your style