Israel: Touchdown

18 Jan 2014, Cristina Mazilu
Ieri dimineata la 10:30 am aterizat in Tel Aviv (Wizz Air are o cursa directa ;-). Primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma infig in tarabele din Shuk Carmel, cea mai mare piata din Tel Aviv (care e fapt e chiar mica, dar vorbim despre asta alta data), si sa mananc o cutie de capsuni in mijlocul strazii, cu ochii alergand peste toate bunatatile pe care le cuprindeam cu privirea.
 
Al doilea a fost sa repet experienta in piata din port – primul farmer’s market deschis in Israel. Am descoperit acolo cea mai buna tahina din tara (am invatat si pronuntia corecta; dar n-o s-o folosesc, altfel oamenii o sa creada ca mi-a ramas ceva in gat :-)), si am invatat cum faci un desert delicios (si super rapid & simplu) din ea. Am mancat niste curmale atat de bune incat n-au nicio legatura cu nimic din ce-am incercat pana acum si am baut o bere rece langa un hamburger-hot-dog-corned-beef-pastrami-sandwich. Perfect. Si inca o cutie de capsuni.
 
Mai povestim si alta data, pentru ca acum sunt in Akko (Accra), having a lovely fish lunch. Imediat plec spre Haifa si diseara ajung la Ierusalim. In plus mi-e somn – aseara, la cina mi s-a intamplat una dintre cele mai bune mese din ultimii ani (dada, chiar nu exagerez!) si am terminat cu un tur al barurilor de pe bulevardul Rotschild. Tel Aviv is amazing, you really got to try it.
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (3)
  1. Mihaela says:

    ce bine arata capsunele din poza!! sunt la fel de gustoase precum arata?

  2. Wow! Sunt atat de perfecte capsunile de parca sunt desenate. Bat pariu ca miroseau ametitor de frumos!

  3. erau perfecte! am si adus doua kg cu mine pe avion inapoi :-))

Comenteaza
Follow on Instagram