Inspiratie

05 Dec 2015, Cristina Mazilu

Santierul la studio a inceput de vreo zece zile si tot ce-am facut pana acum a fost sa darmam, sa demolam, sa taiem pereti si, in unele cazuri, podele. Ah, si eu am slabit vreo 3 kilograme in the process. Cand F. m-a intrebat “How’s the construction going?” aproape m-ar fi umflat rasul daca nu as fi fost deja prea obosita. Pai ce constructie? “We’re just tearing the place down and apart for now”. M-a incurajat spunandu-mi ca ar fi un lucru bun, asta se pare ca-i primul pas.

Si cat timp eu imi bat capul cu niste instalatii electrice si sanitare, plus cateva tone de sapa, va las cu lucrurile cu adevarat imporante, cum ar fi obsesiile mele pentru azulejos si pasiunea mea pentru tocatoare de lemn. Mai jos sunt cateva dintre imaginile pe care le am salvate in board-ul de pe Pinterest pentru Mazilique Studio. Tot timpul adaug sau scot ceva de pe acolo, but you can check it out ca sa vedeti ce sucitoare-mi mai trec prin cap.

rafturi vesela

comunal table

knives

wooden chop boards

wooden and tile floor

azulejos-portugueses

Surse: foto 1, foto 2, foto 3, foto 4, foto 5, foto 6, foto 7. 

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (9)
 1. Ramona says:

  Mazi, succes la renovat! Iti doresc nervi de otel, sigur spatiul o sa arate demential. Multumesc pentru inspo board, faianta aia albastra e ceva de daydream imbinat cu zile insorite si miros de fericire sarata la malul marii.

 2. Lavinia says:

  Inspiratia nu arata deloc rau, in special ceea ce vad in penultima poza. Sper ca totul sa mearga asa cum v-ati asteptat sa fie sau in orice caz mai bine decat acum. Se vor vedea si schimbarile in timp, nu aveti cum sa nu progresati.

 3. Maxxine says:

  banuiesc ca o sa te indrepti inspre niste gresie Aparici. Daca te intereseaaza, iti pot recomanda locul din Valea Cascadelor de unde tocmai ce am luat eu pt renovarea mea. Fingers crossed sa iasa frumos!

  • Cristina Mazilu says:

   not familiar cu Aparici (si cred ca o sa am doar faianta, nu si gresie) – dar do let me know, poate e ceva ce-mi place/ trebuie :-)

 4. Maxxine says:

  here goes the link http://www.gresiefaianta.com.ro/aparici/moving-107. Colectia se numeste Moving, culoare e blue. Cred ca se pot utiliza si ca faianta. Parte faina este ca vin gata amestecate in cutie! oh, the joy! :)

 5. Monica says:

  You had me at foto 2…

 6. Florina says:

  Spor si inspiratie la renovare! Cu siguranta rezultatul va fi pe masura implicarii. :)

Comenteaza
Follow on Instagram