Fusilli tricolore (grano duro) arrabbiata

14 Mar 2009, Cristina Mazilu

Cineva a scapat azi la carbs :P

Übereasy de facut. Pastele se fierb in apa sarata (unii mai pun la fiert si un strop de ulei de masline, dar JO ii contrazice :P) Nu prea mult, ca sa nu iasa terci :P Sosul se face separat (asta daca nu-l cumperi la borcan – câh) – o ceapa se taie marunt si se caleste in ulei de masline pana devine usor translucida, peste care se toarna o cutie de rosii taiate cubulete (asta daca ti-e prea lene sa faci cu rosii adevarate. dar avand in vedere ca acum oricum n-au gust, nu-i mare pierdere). Sosul se lasa sa bulbuceasca-n tigaie, la foc mic. Pentru ca pastele arrabbiata tre’ sa fie in primul rand picante, se torna si niste ardei iute/ pepperoncino uscat peste toata situatia. Si niste usturoi taiat marunt sau maruntzit la presa/razatoare, if you fancy. I do. A lot :D Se mai lasa un pic sa simmer si dupa aia se toarna peste paste. Eu pun intotdeauna patrunjel proaspat peste :)

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (2)
  1. Mihaela says:

    Very good:)le-am facut azi.Au iesit niste paste perfecte:)

  2. Lux says:

    Da, foarte bune :) Si da, rosiile inca n-au gust :))

Comenteaza
Follow on Instagram