Burger de somon
11 Jan 2011, Cristina Mazilu
Eu v-am zis ca de la inceputul anului ca o s-o ard light & healthy – daca nu m-ati crezut, luati de aici burger de somon cu ceva iz thailandez.
Doua fileuri de somon le-am curatat de piele si le-am pus in blender cu o linguita mica de ghimbir ras, o lingurita mai cu varf de pasta de curry rosu (de la Mega Image), un strop de sos de soia si o mana de patrunjel (daca gaseam coriandru proaspat – asta as fi folosit). Acestea fiind zise, am dat drumu’ la utilaj pana am zapacit somonul intr-o pasta din care am facut vreo trei chiftele, pe care le-am rumenit in tigaia antiaderenta.
Cat timp se intampla asta, am ras cu peelerul de legume fasii de morcov si castravete, am stropit cu otet de vin alb japonez (mergea si normal, nush ce m-a apucat :p) si am pus-o de-o salata.
Acestea fiind zise, am mancat yummy si totusi light, deci se poate, pfiiiu.
Me + somon = love :) Must try this recipe. Mazi, tu ce blender folosesti? Caut si eu unul bun, cu putere mare. Mersi.
am unul de la braun si unul de la philips si un robot de bucatarie de la kenwood :p
retete ok,blog super ok, eu voi fi ok, daca prepar “Burger de somon”
Wow! Cele 3 suplinesc Kitchen Aid-ul, nu-i asa?
BTW, ai vazut asta http://www.trufex.eu/romana/?
Ai incercat cumva?
Merita efortul financiar?
@mihaela – eh, folosesc doar un singur blender :p
cat despre trufex – am acasa, merita, i loooove untul cu trufe si mierea cu trufe (incearca bucatele de pere si parmezan presarate cu miere cu trufe. bliss!)
pai asa light & healthy zic si eu ;)!
supereteta, o sa o incerc si eu!
Am facut eu azi! Super super super bun! A mancat si copilul meu de 2 ani, cu salata cu tot! Esti geniala Mazi, te stiu (si incerc) de ceva vreme dar n-am dat feedback pana acum. Totul a iesit delicios dupa retetele tale. Thanks!
@nadia – ma bucur tare :x